2777
2789
من امروز میرم شش هفته تو چهار هفته وچهارروز آزمایش دادم بتام 305بود..ماماگفت کمه سونو بده دوشنبه نوب ...

۵ هفته و ۵ روز کیسه زرده رو نشون میده

در یک گویش محلی به زنان باردار  دو جان میگویند ، دو جان شدن را برای تمامی زنان سرزمینم آرزومندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟؟ منم ۱۲هستم خیلی بالا میارم قرصم دیگ اثر نمیکنه خستم کرده ویار اینچیزا هم ندارم ولی جنسیتشو نمی ...

منم اینجوری بودم 

در یک گویش محلی به زنان باردار  دو جان میگویند ، دو جان شدن را برای تمامی زنان سرزمینم آرزومندم 
۵ هفته و ۵ روز کیسه زرده رو نشون میده

دوست داشتم همون هشت هفته برم که دیگه صدای قلبشم بشنوم ولی میدونم چیزی نشون نمی ده ونگران میشم

من حسابم زه همه مردم این شهر جداست،من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست🤍
دوست داشتم همون هشت هفته برم که دیگه صدای قلبشم بشنوم ولی میدونم چیزی نشون نمی ده ونگران میشم

نشون میده ان شاءالله

منم اینجوری بودم 

قرار بود امروز سونو برم نشد سه‌شنبه میرم پستتو سیو میکنم اگ گفت خبر میدم😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

قرار بود امروز سونو برم نشد سه‌شنبه میرم پستتو سیو میکنم اگ گفت خبر میدم😄

سالم باشه عزیزم

منم هشت هفته رفتم صداشو نداد فقط نشونم دادم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من امروز میرم شش هفته تو چهار هفته وچهارروز آزمایش دادم بتام 305بود..ماماگفت کمه سونو بده دوشنبه نوب ...

سونو نرو بزار چند هفته دیگه... الکی پول بدی و هیچی نشون نده برات

حالا کم باشه میخای چیکار کنی صب کن همه چی مشخص میشه

سونو نرو بزار چند هفته دیگه... الکی پول بدی و هیچی نشون نده برات حالا کم باشه میخای چیکار کنی صب کن ...

درست میگی آخه جوری گفت شاید خارج رحمی باشه نگرانم کرد..چند هفته برم بنظرتون

درست میگی آخه جوری گفت شاید خارج رحمی باشه نگرانم کرد..چند هفته برم بنظرتون

منم اولش ۱۵۰ بود چند روز بعدش رفتم گفت اصلا شواهدی به نفع بارداری نیست دوباره ۱۰ روز بعدش رفتم با تیتر ۱۰۰۰ گفت فقط ساک بارداری هست بعدش تو ۸ هفته برا قلبش رفتم و خوب بود

منم اولش ۱۵۰ بود چند روز بعدش رفتم گفت اصلا شواهدی به نفع بارداری نیست دوباره ۱۰ روز بعدش رفتم با تی ...

خداروشکر بنظر خودمم زیاد پایین نبود چون اینجا بتای چهل وهفتاد هم بوده و بارداری سالم..نمی‌دونم چرا انقد الکی ادمو نگران میکنن