2777
2789

من ۱۲ هفته جنسیتو بهم گفتن تو ان تی😁

فقط بالا میاوردم ، اونم خییییلی

در یک گویش محلی به زنان باردار  دو جان میگویند ، دو جان شدن را برای تمامی زنان سرزمینم آرزومندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز میرم شش هفته تو چهار هفته وچهارروز آزمایش دادم بتام 305بود..ماماگفت کمه سونو بده دوشنبه نوبت سونو دارم بنظرتون چیزی نشون میده

من حسابم زه همه مردم این شهر جداست،من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست🤍

۱۲هفته هستم. هیچ حدسی از جنسیتش ندارم. ویار خاصی ندارم و نداشتم ولی الامان از تهوع دیگه تحملشو ندارم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من ۱۲ هفته جنسیتو بهم گفتن تو ان تی😁 فقط بالا میاوردم ، اونم خییییلی

جدی؟؟ منم ۱۲هستم خیلی بالا میارم قرصم دیگ اثر نمیکنه خستم کرده ویار اینچیزا هم ندارم ولی جنسیتشو نمیدونم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

با اجازه اسی. خانوما دوقلو باردارم. دکترم گفت شیاف بزار ولی تعدادشو نکفت. کسب میدونه روزی چندتا بزا ...

من یدونه گفت ولی یه قلو 

در یک گویش محلی به زنان باردار  دو جان میگویند ، دو جان شدن را برای تمامی زنان سرزمینم آرزومندم