2777
2789
عنوان

بچم دختره اما....😔💔💔

2279 بازدید | 90 پست

خدا میدونه چقدرر دختر بچه دوست داشتم وقتی هم جنسیتشو قطعی فهمیدیم شوهرم از خوشی گریه کرد و هر دو راضیم بعد امروز مادرشوهرم زنگ زده میگه قدمش خیر کاش اون بچتم میموند اخه پسر بود😔😔(من بهمن ۹۹ وقتی ۶ ماهه حامله بودم تصادف میکنم و جنینم از بین میره... پسر بود😔) حالا نمیدونم چرا این قدر عهد بوقی فکر میکنه ببینینش فکر میکنید خیلی سن داشته باشه ۴۰ ۴۵ سالشه خیلی رو مده و شیک، منم بهش  گفتم خداروشکر که از اون تصادف سالم بیرون اومدم و رحمم اسیب ندید.... من نمیدونم چرا اینطور به من گفت و خاطره اون طفل معصوممو برام زنده کرد 

من بعد سقطش تا یه مدت افسردگی داشتم خودمم داغون بودم از سقطش.... اینم اینطور گفت 

کلا امروز حالم بد بود اینم بدتر کرد حالمو

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیخیالش با همسر خودت جشن بگیر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگفته عیبی نداره خداروشکر که ناشکری نمیکنی

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

من حس نکردم عهد بوقی فکر کنه حس کردم داغ دلش تازه شده از طرفی چون اون پسر بود این دختر اگه میموند جنسی جور میشد. حساس شدی بیخودی

قدم دخترت نورباران عزیزم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

میگن قبل حرف زدن حرف رو مزه مزه کنید همینه 

دارن نوه دار میشن وسنی ازشون گذشته اما خب متوجه نیستن که هر حرفیو نباید زد ‌😑

بهش فکر نکن ،خداروشکر که خودتون سالمید وگل دخترتون هم تو  راهه 

اصلاااا برات مهم نباشع 

مهم تویی و شوهرت فداسر بچت ک اون همچین حرفی زده

انقد خوشحالی تو نشون بده از اینکه اول سالمه بعدم اینکه دختره بزار جریت نکنه حرفشو تکرار کنه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|