الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم کارمند اصفهانم میخام انتقالی بگیرم برای تهران به خاطر کار همسرم میخاستم از شرایط اونجا بدونم حقوقش ساعت کارش مزایاش چون میدونم تهران با بقیه استانها خیلی فرق داره
خیلی استرس دارم یه پسر 4 ساله و یه تو راهی دارم کلا گیجم موندیم کجا دنبال خونه بگردیم که نزدیک محل کار من باشه اخه چند تا ساختمان اداری داره نمیدونم دقیقا قراره کجا منتقل بشم
عزیزم سوالی پرسیدی که فقط کارمندای همونجا میدونن. ولی میدونم پرداختی هاشون بالاتر از بقیه استانهاست. ساعت کاریشونم فکر میکنم دیرتره. از نه صبحه اگه اشتباه نکنم. ولی تا ساعت 2 ظهره و بیشتر از اونش اضافه کار محسوب میشه.
همه بر سر زبانند تو در میان جانی **** چه مکانی بهتر از جان که تو در میان آنی
نخیر. حداقل میدونم که ساعت کار تمام ادارات دولتی تهران از ساعت 8 تا 4:30 هست. از اون بیشتر میشه اضافه کار. پرداختی هم ... راستش از شهرستانها خبر ندارم که بدونم بیشتره یا کمتر