2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

174 بازدید | 9 پست

سلام خانومای گل کسی هست از رو ویارم بتونه حدس بزنه  جنسیت نی نیمو حالت تهوع شدید دارم بخصوص شبا ویارمم خوراکی های ترش و شور هفته 11هستم و ابنکه هفته 13سونو غربالگری امکان تشخیص هست؟

بیاین از امروز دل نشکونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته یازدهم لبنیات ندوست فقط دوغ اونم ترش و شو دوست دارم حالت تهوع اصلا ندارم کمر درد دارم کباب دوس دارم خوش اشتها شدم دائم الضعفم چونم جوش زده جوش ریز رشد موهام کم شده موهای زائد اوایل پوستم خشک بود الان خوبه صورتم تغییری نکرده پاهام یخه ی چند باریم لرز کردم شب  نی نیم چیه بنظرتون

سلام من برعکس توبودم حالت تهوع شدیدم داشتم ولی صبح تا عصر بود ازترشی متنفربودم بچم دختره گوجه میزاشت ...

من بارداری اول فقط نون و گوجه میخوردم و مایت و دوغ ترش نی نیم دخمل بود ویارم کمتر از الان بود

بیاین از امروز دل نشکونیم

به علایم نیست خیلی

من مثلا حالت تهوع خیلییی شدید داشتم و دارم مخصوصا صبح ها

بودن کسی که دقیقا هنبن علایم منو دلشتن ولی جتسیت بجه ها متفاوت بودش

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦