2777
2789

وقتی شیو یا اپیلاسیون میکنم بعدش ک سردم میشه ها حتی بعضی وقتا همینجوری موهای بدنم ک سیخ میشه همش درد میگیره میخاره 

کسی هست اینطور باشه؟

بر هر خوان که بِنْشَستَم خدا رزّاق بود🕊️🤍

اره فکر کنم واسه همه اینجوری باشه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

برا اصلاح قبلش رو غن زیتون بزنی خارش نمیگیره و جوش نمیزنه.

اگه درد داری حتی موقع ابرو برداشتن.اب بدنت کمه.به درد حساس شدی .کنترل کن بعد دو هفته تحملت به درد تغییر میکنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اصلاح قبلش رو غن زیتون بزنی خارش نمیگیره و جوش نمیزنه. اگه درد داری حتی موقع ابرو برداشتن.اب بد ...

مرسی عزیزم

الان بعدشم روغن میزنم انقد ک تا به جایی میخوره پام یا دستم همه موهام سیخ میشه درد میگیره

درمانی نداره ینی؟

راه حلی نداره؟

نه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
نه

ای بابا هربار ک شیو میکنم باید اینجوری باشم😥

بهش چی میگن؟ ی بار انگار ی متنی خوندم انگار ب طبع و مزاج اینا ربط داشت

بهش چی میگن تا تو گوگل سرچ کنم🤒

ای بابا هربار ک شیو میکنم باید اینجوری باشم😥 بهش چی میگن؟ ی بار انگار ی متنی خوندم انگار ب طبع و م ...

نمیدونم.منم اینجوریم فکر نمیکردم اینقدر چیز مهمی باشه😂