2777
2789

این تاپیکو میزنم بعد ها بخونم و بگم خداروشکرررر که گذشت. خدا کنه به خیر بگذره فقط. 

هفته 28 هم اومد اما چه اومدنی. بچه و جفت پایین تره و شرایط من سخت تر. هر شب یکی از دندونام درد میگیره تا حد مرگ درد میکشم دیگه نمیتونم این یکی رو هم درست کنم واقعا خطرناکه اما نمیدونم چجوری دردش رو اروم کنم همه ی راه هارو رفتم. هنوز ده هفته مونده و طاقتم تمومه. همه چیزم به مشکل خورده و این سخت ترین بارداریه که تو عمرم دیدم خداکنه زود بگذره خسته شدم🥺

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیر دندون رو امتحان کردی؟ بزار کنارت هر یک ربع بزن رو دندون

کردم. دندونای سالمم هم درد گرفته چه برسه خراب ها

نمیدونم چه مرگشون شده اعضای بدنم. بارداری اولم خیلی راحت و عالی گذشت اما اینبار دارم پیر میشم هر روزش

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
عزیزم ان شاءالله بسلامتی و بموقع نی نیتو بغل کنی  نی نی چندم تونه ؟

دوم

پس بارداری منو نديدی که ب بارداری خودت میگی سخت 😉

چرا بارداری سخت زیاد دیدم اما خب از اول بارداری دارم شرایط خیلی بدی میگذرونم هرچی رو بگی بهش دچار شدم. اما الان مغزم درگیر دندون دردای وحشتناکمه. درد کلیه و استراحت مطلق و فتق ناف و قند بارداری و.... بماند

میگذره 

بهترین کارو کردی تایپیک زدی

من درد جسمی نداشتم روحم تو عذاب بود شوهرم بهم خیانت کرد خاهرشوهرم زخم زبون زد هنوز تو دلمه مادرشوهرم هی پسر پسر میکرد

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
وای عزیزم خیلی سخته دندون درد ایکاش قبل بارداری درستشون میکردی اینجوری خیلی درد میکشی که 

ظاهرسون درسته اما تک به تک دارن نوبتی درد میگیرن حتی سالماش. دیشب غش کردم از دردش رفتم بیمارستان درستش کردن امشب باز یکدوم دیگه. خسته شدم خسته

میگذره  بهترین کارو کردی تایپیک زدی من درد جسمی نداشتم روحم تو عذاب بود شوهرم بهم خیانت کرد خ ...

کاش فقط بگذره. خیلی خوب بودم بخدا از تاپیکامم مشخصه تا دو هفته پیش عالی بودم یهو جسم و روحمم همزمان پشت سر هم پر از مشکل شد بخدا طاقت ندارم

کاش فقط بگذره. خیلی خوب بودم بخدا از تاپیکامم مشخصه تا دو هفته پیش عالی بودم هیو جسم و روحمم همزمان ...

انشالله به حق پنج تن زودتر بکذره و بغل بکیریش درد این روزا یادت بره

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
انشالله به حق پنج تن زودتر بکذره و بغل بکیریش درد این روزا یادت بره

ممنون عزیز دلم خیلی ممنونم ازت

عزيزم 

خدارو شكر كن كه يه فرشته تو دلته 

من امشب انقدر حالم بد بود مثل ديوونها شدم بودم

همش تجسم ميكردم كه بچم خوابيده بغلم 

چشامو ميبستم وباز ميكردم ميگفتم خدا ميشه وقتي چشامو باز ميكنم اين روزا گذشته باشه ؟؟