این تاپیکو میزنم بعد ها بخونم و بگم خداروشکرررر که گذشت. خدا کنه به خیر بگذره فقط.
هفته 28 هم اومد اما چه اومدنی. بچه و جفت پایین تره و شرایط من سخت تر. هر شب یکی از دندونام درد میگیره تا حد مرگ درد میکشم دیگه نمیتونم این یکی رو هم درست کنم واقعا خطرناکه اما نمیدونم چجوری دردش رو اروم کنم همه ی راه هارو رفتم. هنوز ده هفته مونده و طاقتم تمومه. همه چیزم به مشکل خورده و این سخت ترین بارداریه که تو عمرم دیدم خداکنه زود بگذره خسته شدم🥺
من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بارداری سخت زیاد دیدم اما خب از اول بارداری دارم شرایط خیلی بدی میگذرونم هرچی رو بگی بهش دچار شدم. اما الان مغزم درگیر دندون دردای وحشتناکمه. درد کلیه و استراحت مطلق و فتق ناف و قند بارداری و.... بماند
من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺