2777
2789

من اول از همه بگم تعریف بقیه قیافم قشنگه

بینیم ب صورتم میاد  چشام درشته و مشکی پوستمم سفیده

ینی صورتم یکم تپل لپ دارم همه میگن بینیت خوبه

نه بزرگه ن کوچیکه معمولیه

حالا من همه کارای عملمو انجام دادم

اما مرددم

برم یا نه میترسم عمل کنم زشت بشم

دماغ جدید بهم نیاد

یا اینکه چهرم دیگ مثل قبل قشنگ نباشه

دوراهی سختیم فردا وقت اخرمه

پول بریزم توروخدا بگین چیکار کنم من؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بینی خودت بمونه لطفااااا

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

دماغ منم خوب بود و به صورتم میومد و برخلاف نظر همه رفتم عمل کردم و به شدت راضیم  خیلی خیلی بهتر شده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

😐خودت که داری میگی بینیت مشکلی نداره

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
نداره اما کوچیک و قوس د ار نیس ی بینی معمولیه ب صورتم میاد همین

خب پس دلیل عمل!؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲