2777
2789
عنوان

بچه ها ویرایش معدل تو روخدا بیاین

40 بازدید | 6 پست

سلام من سال پیش معدلمو اشتباه ثبت کردم الان میخوام عوضش کنم نمیشه چه غلطی بکنم بگین اگه میدونین

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

انتخاب رشته که گزینه ی ویرایش داره.من پسرم ویرایش زد‌

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همون ویرایش. رو چطور انجام بدم

توی انتخاب رشته گزینه ی معدل ویرایش برن.سمت چپ مدل جدید رو وارد کن.توی انتخاب رشته که وارد میشی اولین صفحه برات میاد معدل

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
توی انتخاب رشته گزینه ی معدل ویرایش برن.سمت چپ مدل جدید رو وارد کن.توی انتخاب رشته که وارد میشی اولی ...

خب میزنم ۱۷ مثلا ولی همون ۱۹ اون بالا میمونه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

خب میزنم ۱۷ مثلا ولی همون ۱۹ اون بالا میمونه

نه تیم رو نزن فقط معدل رو وارد کن و بعد توی کد رهگیری  انتخاب رشته به صفحه برات میاد میبینی معدل جدید هست.

معدل رو وارد کردی تیک بغلش رو نزن