2777
2789
عنوان

وقتی آدم طلاق میگیره ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 100 پست

عزیزم خداروشکر کن که نجات پیدا کردی، مهرتم حلال کردی؟ راستش من تا پای طلاقم رفتم مهرمو حلال کنم بازم ولم نکرد هرچی تلاش کردم دست از سرم برنداشت الان انگار تو قفسم از شانس بد باردار شدم دیگه راه نجات ندارم، بابامم همه جوره پشتم بود اما تو خداروشکر کن راحت شدی درس بخون با برو کار پیدا کن تا مستقل شی تو هنوزم دختر همون خانواده ای فرقی نکردی براشون

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نه پیش باباشه .به خاطر بجه ضعف نشون ندادم چون که میدونستم بچه نگهدار نیست الان خودش زنگ زد گفت میارم ...

چقدر خوب،خدارو شکر

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم‌ ۶ ماهه به حدی منو عاصی کرد ک فقط فرار کنم . خیییلی صبر کزدم خیلی . الان دلم واسه خودم میسوزه ...

دقیقا شرایط من ،،،، دقیقا ، فقط سه چهارماه تحمل آوردم تو شهر غریب ، روانیم کردن ، من ی دختر آروم وقتی اومدم همه بهم ترحم میکردن ، بدنم میلرزید عصبی بودم ، جیغ میزدم کابوس میدیدم....

عزیزم خداروشکر کن که نجات پیدا کردی، مهرتم حلال کردی؟ راستش من تا پای طلاقم رفتم مهرمو حلال کنم بازم ...

آره عزیزدلم حلال کردم ، فقط میخواستم زودتر تموم شه خیلی اذیتم میکردن....

ممنون خوشگلم امیدوارم برای توام بهترینا پیش بیاد

عزیزم شناسنامتو چطور تغییر دادی ... ب من گفتن نمیشه اسمشو پاک کنی ....

اسمشوپاک نکردم اسم خودموتغیرردادم 

وبعدرفتم المثنی گرفتم ولی الان همسرم میدونه ک جداشدم قبلا بهش گقتم اولش دوس نداشتم بادروغ وارد یه رابطه بشم

به زودی میشم مامان حدیث😍
اولاشه منم مثل شما بعدجدایی انقدربه آدم سخت میگذره البته من درس خوندم اسم شناسنامم وتغییردادم کسی ن ...

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات... من الان افسرده مدام‌ اضطراب تپش قلب . بزور چند لقمه غذا میخورم. همش‌میگم چرا من ؟ زندگیم از دور خیلی قشنگ بود . درونش پوچ و سرد و بی علاقگی. حسرت روزهای رفته رو میخورم 

یعنی میشه منم اینکارو بکنم ؟!

اره اول بروثبت احوال بگومیخام اسمم وعوض کنم بعدک عوض کردی شناسنامت اومد

البته برامن شناسنامم واقعاگم شدا

رقتم گفتم شناسنامم‌گم شده المثنی شو گرفتم دیگ اسمش نبود

الیته میتومی اسمتم تغیرندی بری بگی گمشده المثنی بگیری

به زودی میشم مامان حدیث😍
خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات... من الان افسرده مدام‌ اضطراب تپش قلب . بزور چند لقمه غذا میخورم. هم ...

نگران نباش چندسال دیگ شماهم میشی مثل من وورق زندگیت برمیگرده خدا حواسش بماها هست مطمئن باش زندگی خوبی خواهی داشت من توسن کم مطلقه شدم۱۵سالم بود چندسال گذشت کم کم لزتنهاییم لذت میبردم درس خوندم موفق شدم کارگردان شدم کارشناس اشپزی شدم مجری 

مدام پخش زنده وال وبل الانم کتابم ونوشتم زندگینامم ودست چاپه چاپ ک شدبهت میگم بگیربخونش انگیزه میگیری هیچکس اندازع من توسن کم سختی نکشیده خدابزرگه جوری ورق زندگیت برمیگرده ک فقط میگی خدایاشکرت

به زودی میشم مامان حدیث😍
آره عزیزدلم حلال کردم ، فقط میخواستم زودتر تموم شه خیلی اذیتم میکردن.... ممنون خوشگلم امیدوارم برای ...

چند سالته؟ من ۱۹

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حتما مهریتو بگیر ، نگذر حقته ، کاش منم عجله نمیکردم و میگرفتم حداقل دویس سیصد تومن ازش بگیر

ب دادگاه بیافته کمتر بهم میدن

ولی نمیخوام ده سال زندگیمو طلاهامو فداکاریو از خودگذشتگیمو الکی بدم بره

من ک نمیخوام ازدواج کنم ولی تا روزی ک هستم اجازه نمیدم اونم ازدواج کنه