2777
2789
عنوان

وقتی آدم طلاق میگیره ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 100 پست
وقتی برمیگردی خونه پدر تازه میفهمی چه نعمتایی رو از دست دادی ... آزادی ، خانواده ، آرامش 

واقعا .فقط پسرم بیاد پیشم دیگه همه چی عالیه.اصلا دیگه حالم از شوهر و ازدواج به هم میخوره 

من الان قهرم خونه بابام خیلی خوشحالم دوست ندارم دیگه برگردم خونه خودمون میخوام طلاق بگیرم شوهرم کلی ...

منم اومدم خونه بابام

و جاابه یک کلمه هم نگفت نرو . ۵ روزه زنگم نزده. میخام مهریه‌ مو اجرا بزارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اومدم خونه بابام  و جاابه یک کلمه هم نگفت نرو . ۵ روزه زنگم نزده. میخام مهریه‌ مو اجرا بزا ...

من به برادرام گفتن اومدن دنبالم تا لحظه ای که بیام بیرون از خونه چیزی نگفت بعد چند ساعت شروع کرد زنگ و پیام و التماس و گریه .ولی جونش دراد دیگه نمیرم

منم در شرف جداییم. خیلی بهم ریختم و احساسات متناقضی دارم. کلا دیگه از اعتماد و ازدواج با هر مردی میت ...

اولاشه منم مثل شما بعدجدایی انقدربه آدم سخت میگذره

البته من درس خوندم اسم شناسنامم وتغییردادم کسی نشنانه ندونه مطلقم رفتم پی علاقه وکارم بعدسه چارسال ازجداییم عاشق یه پسر۲۵ساله شدم ک دوسال ازمن بزرگتربود

البته ازدواج اولم سن کم بودم من 

بعدش خانواده همسرم مخالف بودن چون مطلقه بودم راضیشون کردوالان ازدواج کزدیم ۴ماهه

خدابزرگه عزیزم منی ک ده بارخودکشی کردم افسرده بودم الان روزی صدبارمیگم خدایاشکرت

به زودی میشم مامان حدیث😍
من الان قهرم خونه بابام خیلی خوشحالم دوست ندارم دیگه برگردم خونه خودمون میخوام طلاق بگیرم شوهرم کلی ...

ببخشید بچتون با خودتونه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
من به برادرام گفتن اومدن دنبالم تا لحظه ای که بیام بیرون از خونه چیزی نگفت بعد چند ساعت شروع کرد زنگ ...

شوهرم‌ ۶ ماهه به حدی منو عاصی کرد ک فقط فرار کنم . خیییلی صبر کزدم خیلی . الان دلم واسه خودم میسوزه چقد تو خونش عزت نفس و اعتمادبنفسم خورد شد. یه پسری ک عاشق مادرش بود و زن خودشو غریبه میدونست. خسیس سرد مزاج عصبی.‌گفت مهریه بخوای هیچوقت طلاقت نمیدم