2777
2789
عنوان

بوی پیاز گندیده

144 بازدید | 8 پست

سلام من بعد از دومین واکسن کرونایی که زدم یه هفته بعد از عوارض واکسن یه بوی خیلی تند و تیز مثل سرکه رو حس میکردم و دیوونم کرده بود تقریبا 3 روز این بو همه جا بود مزه هارو هم حس نمیکردم از غذا فقط مزه شوری نمک رو حس میکردم دیگه هیچی 

الان هم بوی پیاز گندیده حس میکنم همش 

کسی اینجور شده؟ 

لطفا کمک کنین دارم دیوونه میشم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پیارسال زمستونش اینجوری شدم کلا پیاز خام نمیتونستم بخورم موقع خورد کردن ی بوی گندیده بد میداد و بوی مرغ هم برام بد بود ، ی چند ماهی هم طول کشید بعد خودش رف

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

من ازبعد کرونا که حدود هفت ماه پیش بود کلا تادوسه ماه بویایی نداشتم الانم که دارم قاطی پاتیه...یسری چیزارو ک یه بووطمعم خاصی میفهمم ..افتضاحه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

این از عوارض کرونا هست حالا چرا بعد واکسن گرفتید نمید ونم.‌ولی اقوام ما گاها تا ۶ ماه هم این بو رو حس میکردن بعد گرفتن کرونا.‌بعضی ها هم زودتر تموم شد اونا میگفتن دمنوش زنجفیل میخوردن.‌ولی دمنوش زنجفیل تو گرما خوب نیست

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
این از عوارض کرونا هست حالا چرا بعد واکسن گرفتید نمید ونم.‌ولی اقوام ما گاها تا ۶ ماه هم این بو رو ح ...

فصل گرما رو نمیدونم،،، ولی مامان من کلا با دمنوش زنجببیل خودشو درمان کرد.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁