2777
2789
عنوان

اگر بخوایم طلاق بگیریم طلاهایی ک همسر خریده باید بدیم خودش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4147 بازدید | 153 پست
با ابجیم صحبت کردم گف طلاق بگیر سرپرست شرکت  هست اهل یکی از شهرستاهای زنجان

یچیز قانونی راجب طلاها بت بگم

اگه هبه وجود نداشته باشه ینی دیگه مال توئه

یا تبدیل شده باشه

مثلا اگه گوشوارس بشه سکه

اونوقت دیگه نمیتونه مطالبش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسم مونه پس میدیم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
ینی اگ همشونو عوض کنم مال خودم میشه ؟

اگه اصل هبه وجود نداشته باشه ینی مال خودته

ولی بنظرم تو عوضشون نکن

چون اگه مثلا گوشواره رو فروختی سکه گرفتی

میگه من سکه بش دادم گوشواره نبود

ولی مگر اینکه مثلا پولش کنی یا یکار دیگش بکنی

این ماده رو یادت نره بند ۸۰۳ قانون‌مدنی برو کامل بخونش

وای خدایا یعنی چی پس بگیره 

مگه زن ها همه کلفتی هایی که کردن پس میگیرن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
هدیس خب فاکتورم نداریم ولی فک کنم اون موقع ب اسم من خرید 

تو هم ترکی ؟

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

عزیزم قانونیش طلا برای شماست 

حتی میتونی بابتش شکایتم کنی که مثلا سرویس طلا برلی عروسی نگرفته یا فروخته و الان‌میخولم.باید سرویس بخره بهت بده.

طلا هرچقدر باشه مال زنه و مرد سهمی نداره 

😏

طلا مال توعه عزیزم یکی از دوستام جدا شد ولی شوهرش طلاهاشو فروخته بود پول پیش خونه داده بودن قاضی گفت باید همون مقدار طلا بخری بهش بدی 

و مهریه و نفقه که چند مدت بات زندگی کرد برات اشپزی کرد و کار خونه انجام داد گفته بود چیزی بهم نمیداد تو زندگی همه رو ازش گرفتن