2777
2789
عنوان

صاحبخونمون گفت بلند شیم😞

399 بازدید | 28 پست

میشه حتی  شده یه دونه صلوات بفرستین خونه خوب با صاحبخونه خوب گیرم بیاد😭😞

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی؟

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

شرایط سختیه عزیزم ، درکت میکنم ، امیدوارم پیدا کنی🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
برا چی؟

بهش گفت خوب بگو اجاره چقد ببینیم میتونیم بدیم یا ن گفت می‌خوام پسرم بشینه تا جایی که می‌دونم پسرش داماد نشده میخواد  اذیتمون کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شرایط سختیه عزیزم ، درکت میکنم ، امیدوارم پیدا کنی🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

😭😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش گفت خوب بگو اجاره چقد ببینیم میتونیم بدیم یا ن گفت می‌خوام پسرم بشینه تا جایی که می‌دونم پسرش دا ...

شوهر منم چن ماهه دنبال خونس شبا اواره خیابون😞رهن و کرایه کم داریم جایی گیرش نمیاد.

غم عالم رو شونه هامه😞😞😞از خدا گله دارم کاش ی ثانیه جای من زندگی میکرد فقط ۱ثانیه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
شوهر منم چن ماهه دنبال خونس شبا اواره خیابون😞رهن و کرایه کم داریم جایی گیرش نمیاد. غم عالم رو شونه ...

کجایی. چقد میتونی پیش بدی

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
شوهر منم چن ماهه دنبال خونس شبا اواره خیابون😞رهن و کرایه کم داریم جایی گیرش نمیاد. غم عالم رو شونه ...

نگو نگو از ظهر قلبم تیر می‌کشه دلم به حال خودمون میسوزه 😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40