یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
بهش گفت خوب بگو اجاره چقد ببینیم میتونیم بدیم یا ن گفت میخوام پسرم بشینه تا جایی که میدونم پسرش دا ...
شوهر منم چن ماهه دنبال خونس شبا اواره خیابون😞رهن و کرایه کم داریم جایی گیرش نمیاد.
غم عالم رو شونه هامه😞😞😞از خدا گله دارم کاش ی ثانیه جای من زندگی میکرد فقط ۱ثانیه
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
شوهر منم چن ماهه دنبال خونس شبا اواره خیابون😞رهن و کرایه کم داریم جایی گیرش نمیاد. غم عالم رو شونه ...
کجایی. چقد میتونی پیش بدی
میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏