2777
2789
کجایی. چقد میتونی پیش بدی

بگم میخندید بهم...من شهرستانم شوهرم تهران 

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
نگو نگو از ظهر قلبم تیر می‌کشه دلم به حال خودمون میسوزه 😭😭😭😭😭

😞😞😞😞

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی به حق همین شب یه خونه گیرت بیاد دلت آروم بشه😭😭😭😭

ممنون😞

بگم میخندید بهم...من شهرستانم شوهرم تهران 

نمیخندیم بگو😂میخای تهران خونه بگیری

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
چرا این مدلی 

جهنمه حالم ......

نمیخندیم بگو😂میخای تهران خونه بگیری

ارع.پایین ترینش نقطه اش.جایی ک بشه مترو یا اتوبوس باشه حتی ب اتاق۱۰ متری راضیم

ارع.پایین ترینش نقطه اش.جایی ک بشه مترو یا اتوبوس باشه حتی ب اتاق۱۰ متری راضیم

اینجا خب بخای پیش کم بدی باید اجاره خیلی زیاد بدی

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
اینجا خب بخای پیش کم بدی باید اجاره خیلی زیاد بدی

😞