2777
2789
عنوان

خاهرم دیونه ام کردههه😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست
من خواهر ندارم دوتا داداش دارم ک جفتشونم ابراز محبتشون خیلی خاصه😂😂

من ۱ خواهر کوچیک تر از خودم و یه داداش بزرگتر از خودم دارم که فک کنم جاشون باهم عوضه تا اونجایی ک من می دیدم داداش یه فرد مغرور ساکت غیرتی و خواهر شیطون پر انرژی اما برعکس ممال من 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ خواهر کوچیک تر از خودم و یه داداش بزرگتر از خودم دارم که فک کنم جاشون باهم عوضه تا اونجایی ک من ...

کلا ته تغاریا متفاوت میشن...من بچه اولم سه تامونم یکم خیلی پر انرژی تشریف داریم ولی کوچیکه دهنمون صاف کرده

اخخخخ با عشوه خرکی با گریه با بغض با چشاشونو شبیه خر شرک کردن 

😑😑😂💔👌 ینی اون لحظه ادم دلش میخواد بگیرع چشاشو دربیاره 

بعد ک خرشون از پل میگذره از حالت اشک تمساح ریختن و موش مردگی درمیان😂

😑😑😂💔👌 ینی اون لحظه ادم دلش میخواد بگیرع چشاشو دربیاره  بعد ک خرشون از پل میگذره از حالت ا ...

‌ااییی تو خیلی حق میگی و مهمولا اگه دختر باشن یکدونه بابا و پسر مامان  و هرچی بهشون بگی با اخم و تخم شدید مامان یا باباش طرف میشیی