2777
2789
عنوان

خاهرم دیونه ام کردههه😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست
با حاله که... با هم خوش باشین. از این دو آنتون لذت ببرین. همین لج و لج بازی ها و کل کل ها برا خودش ش ...

اون که دعوام کنیم یکساعت بعدش پشیمون درخواست هرید و بیرون شبگردی میدم بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷

اگه دوتا اتاق داری بندازش تو یکی از اتاقا بگو هر چی میخوای بریز وبپاش کن بعدم که خواشت بره مجبورش کن وسایل خودشو مرتب کنه 

یا چند بار یه چیزیو ازت خواست محل نده بهش تا جمع کنه بعد 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اگه دوتا اتاق داری بندازش تو یکی از اتاقا بگو هر چی میخوای بریز وبپاش کن بعدم که خواشت بره مجبورش کن ...

اره اتاق که داره یه اتاقیم هست که نمیشه پاتو بزاری نه من به اتاق خودش کاری ندارم خونه مو بهم نزنه 

اره فکر خوبیه انقد درگیرم کلا مغزم قد نمیده 

خداروشکر حل شد 😅

بفرستش باشگاه و کلاس زبان که هفته ای چند جلسه باشه که وقتی هم میاد خونه مجبور باشه بشینه بخونه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
خداروشکر حل شد 😅 بفرستش باشگاه و کلاس زبان که هفته ای چند جلسه باشه که وقتی هم میاد خونه مجبور باش ...

بدبخت مث سگ که داره برای کنکورش میخونه  تموم شده میخواد بره عکاسی و باشگاه