2777
2789
عنوان

ختم اورژانسی برای شفای مریض😔

1071 بازدید | 72 پست

*سلام ختم 14000 بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم*

*به نیت سلامتی آقا امام زمان و شفای بیماران به خصوص پدرم*  

*مهلت تا ۱۲ شب جمعه ۳۰ اردیبهشت*

ببخشید تک تک نمیتونم تشکر کنم انشالله حاجت روا بشید

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@kurd0606       @misszfk      @اعتصامی       ...

الهی شفای عاجل بگیره پدرت 100 تا من 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
الهی شفای عاجل بگیره پدرت 100 تا من 

ممنون عزیزم دیدم تگم کردید خیلی حالم بد خیلی 😔😔😔😔ممنونم ازتون توراخدا کسیو میشناسید تگ کنید ختمم کامل بشه ۷ هزار مونده

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

سلام خاهر من میگم ولی پ هسمـ  چ کنم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

@khalejoon   و شفای پدرش و عزیزانش 

@درمسیرخدا ا و امین آقا @مائده6525221  و شفای برادرش @turk_asana  

@fftt ‍  @بارانی555. 

@baran7166‍ سلامتی زنه محمد قاسم و نی نی و خوشبختی برادرش @chachoo @لیوان_در_گونی_برنج‍ @دایناسورمهربون‍ 

@منتظرررررظهور   ر و @77mary  

@فرشتهm71  

@parstesh   @عشق،جان و برادرش 

@bitaaa67‍ @bibijooon‍ @مهرآبانم @_lida_mo_ 

عسل و نی نی blueeeesky‍ 🌷نازنین1372 🌷bumblebee🌷درمسیر خدا و🌷امین آقا 🌷جیگرررررررررررر🌷sholeeeee 🌷7saba6 🌷

@asmaaaajooooon   @همون_راد  و شفای بچه اش  @گچگ_کرمانج   و سلامتی عزیزانش و حاجت دلشون

@مامانبزرگپانیذ   @جاری_ابرو_پشمکی @kolohe  @شیرینخانووم @عطرزندگی @kodaaaaaa3333 @شهیدکربلاحسین

@شهریورهفتاد 

@anabelkatanchi    

بریتان @balter و سلامتی عزیزانش @zmmmm 

@ghost_2005 @saratwin 

@آرتااااجان@ساقررر 

@فنچa74 @ملیححه @منچ9 

@آرزوهام3 شفای آبجیم @هلند‍ و شفای بچه اش @شینگل_پتو مدیسا

@عشق55 @عشق5@ثنا3 @elahemilany98 @saratwin @آرسامم و شفای بچه اش و شفای همه اوتیسمی ها شفای هلن 

سلام مهربونا وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون میشم اگر میشه یه ((بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم)) بخونید واسه شفای بابای استارتر ان شاء الله نفستون حقه 

🌻🌱❤️ منم خدا ازم قبول کنه برای حاجت دلتون و سلامتی خودتون و عزیزانتون صلوات فرستادم هدیه به 💕شهید مدافع حرم _محمد_سخندان‍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@fftt   ‍ @بارانی555   

@baran7166  

سلامتی زنه محمد قاسم و نی نی و خوشبختی برادرش @chachoo  

@لیوان_در_گونی_برنج   @دایناسورمهربون‍ 

@منتظرررررظهور ر و @77mary  

@فرشتهm71  

@parstesh @عشق،جان و برادرش 

@bitaaa67‍ @bibijooon‍ @مهرآبانم @_lida_mo_ 

عسل و نی نی blueeeesky‍ 🌷نازنین1372 🌷bumblebee🌷درمسیر خدا و🌷امین آقا 🌷جیگرررررررررررر🌷sholeeeee 🌷7saba6 🌷

@asmaaaajooooon @همون_راد و شفای بچه اش @گچگ_کرمانج و سلامتی عزیزانش و حاجت دلشون

@مامانبزرگپانیذ @جاری_ابرو_پشمکی @kolohe @شیرینخانووم @عطرزندگی @kodaaaaaa3333 @شهیدکربلاحسین

@شهریورهفتاد

@anabelkatanchi    

بریتان @balter و سلامتی عزیزانش @zmmmm 

@ghost_2005 @saratwin 

@آرتااااجان@ساقررر 

@فنچa74 @ملیححه @منچ9 

@آرزوهام3 شفای آبجیم @هلند‍ و شفای بچه اش @شینگل_پتو مدیسا

@عشق55 @عشق5@ثنا3 @elahemilany98 @saratwin @آرسامم و شفای بچه اش و شفای همه اوتیسمی ها شفای هلن 

سلام مهربونا وقت بخیر ببخشید که مزاحمتون میشم اگر میشه یه ((بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم)) بخونید واسه شفای بابای استارتر ان شاء الله نفستون حقه 🌻 منم خدا ازم قبول کنه برای حاجت دلتون و سلامتی خودتون و عزیزانتون صلوات فرستادم هدیه به 💕شهید مدافع حرم _محمد_سخندان‍