دخترم از عید به اینور همش تب میکنه آزمایش خون و ادرارش خوبه سرفه هم میکرد دارو دادم خوب شد ولی یهو تب میکنه هفته پیش تب کرد از پیروزه بازم تب کرده خسته شد بیچاره انقد دارو خورد همش ۳ سالشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خواهرم داره چند تا شربت خوب از دوستش میپرسه قراره اونها رو بدم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شاید پروتئین گاوی داره بچه جاریم اینجوری بود همش تب میکرد بعد برد دکتر یه ازمایش خیلی گرون گر ...
اون آزمایش رو نوزاد بود گرفتم رفلاکس داشت و حساس بود مراعات کردیم دارو خورد خوب شد ولی الان سه سالشه و بچه سالمی بود ولی از بعد عید مدام مریض و تب داره
اره میدونم سرفه هاش برای الودگیه ولی آخه تو یه ماه چهار بار تب کردن واقعا برای چیه اخه
جای الوده نمیبریدش؟
پارک یا مکانهای عمومی سرپوشیده
چون کرونای الان جوریه که شما در یه ماه میتونی دوبار مبتلا شید
اگه متخصص نتونسته تشخیص بده حتما با یه فوق تخصص عفونی در میان بزارید