2777
2789

من و دوستم 2 ساله که باهم دوستیم هفته ی قبل بهش زنگ زدم اصلا جواب نداد

خودش نزدیک 1 ماه یا سه هفتس که زنگ نزده

چون شماره خودمو سیو داره اگه زنگ بزنم وقتی ببینه میفهمه که من زنگ زدم میخواستم با خط خواهرم که برای اون ناشناسه بهش زنگ بزنم تصمیم گرفتم اول خودم با گوشی خودم زنگش بزنم بعدش اگه جواب نداد با گوشی خواهرم بهش زنگ بزنم

ولی مادرم میگه اگه با گوشی خودت زنگ بزنی و جواب نده همون موقع با گوشی سلنا(خواهرم) زنگ بزنی شک میکنه و میفهمه که تو زنگ زدی

ولی بنظرتون امروز به دوستم زنگ بزنم؟ فامیل هست نمیشه کات کنم متاسفانه😢

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میفهمه پشت بندش با گوشی خواهرت زنگ بزنی و احتمالا چون فامیله شماره گوشی خواهرتم داشته باشه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

آره میفهمه پشت بندش با گوشی خواهرت زنگ بزنی و احتمالا چون فامیله شماره گوشی خواهرتم داشته باشه

نه نداره فامیل خیلییی دوره

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

ول کن دیگه توم . هی دوستم دوستم می‌کنی این الان غریبه م محسوب نمیشه چه برسه به دوست

ببخشید ولی وقتی جای من نیستین و درکم نمیکنین چیزی نگیننن

زنگ بزن شاید دفه قبل ک زنگ زدی حالش خوب نبوده جواب نداده من خودم هر وقت حوصله حرف زدن نداشته باشم جو ...

چشم

زنگ بزن شاید دفه قبل ک زنگ زدی حالش خوب نبوده جواب نداده من خودم هر وقت حوصله حرف زدن نداشته باشم جو ...

بببخشید می پرسم من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم 🥲 🥲 🥲 

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 شما جاي من بودین ناراحت میشدین 🥲 

از هفته قبل یعنی حوصله اش نیومده سرجاش 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐