2777
2789
عنوان

سلام فرمانده 😍😍😍😍😍😍😍 مخالف ها تشریف نیارید لطفااا🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حس خیلی خوبی رو القا میکنه این سرود انگار دل آدم قرص میشه خیلی به دل من میشینه خدا حافظ پسر شم ...

یکی هم در مورد ایران میخونن اونم خیلی قشنگه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
یکی هم در مورد ایران میخونن اونم خیلی قشنگه

کدوم؟

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

من برای اولین بار دخترم بهم گفت مامان خدا خیلی بده من دوسش ندارم

واقعا تعجب کردم چون کلا حرفی چیزی نمیزنم ک بخواد بچه اصلا فکر کنه ب این چیزا گفت اخه خدا ادمارو میکشه اقاجونمو خدا کشته اونجا میزنتش الان؟

نمیدونم چجوری این ذهنیتشو عوض کنم هرچقد راجب خوبی خدا بهش گفتم گفت اگه خوب بود اقاجونمو نمیبرد

۴ سالش داره میشه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد