2777
2789
عنوان

سلام فرمانده 😍😍😍😍😍😍😍 مخالف ها تشریف نیارید لطفااا🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 3553 بازدید | 71 پست
اون هم عالیه ولی سلام فرمانده یه چیز دیگست     در کل این چنین سرود هایی که توسط بچه ها ...

نمیدونم چرا دیگه تو تلویزیون پخش نمیکنن

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا دیگه تو تلویزیون پخش نمیکنن

فعلا سلام فرمانده رو بورسه  

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
 فکر میکنم یه دور دیگه خودت باید پست خودت رو نگاه کنی عزیزم تو روانشناسی کودک گفته شده که نباید ...

اگه شما دنبال سفسطه نیستید با این حرف قانع میشید که بچه‌ها دلاشون پاکه و اون لحظه که سلام میکنن جواب سلام واجبه پس حضرت به روح و وجود اون بچه جواب میده و این باعث گریه میشه گریه از روی ذوق نشنیدید تاحالا؟ 

🥰😍
اگه شما دنبال سفسطه نیستید با این حرف قانع میشید که بچه‌ها دلاشون پاکه و اون لحظه که سلام میکنن جواب ...

گفتم رو من ریپلای نزنید  خیلی واضحه؟از اولم چیزی نگفتم که همه اومدید  شروع کردید به احترام استارتر چیزی نمیگم تو این تاپیک 

اخه چرا باید گریه بکنه نمیدونم چند سالشه ولی واقعا اگر زیر ۷ باشه ظلم بزرگی در حقش شده گریه واسه این ...

عزیزم گریه از روی زجر بوده؟

یا من گفتم بهش گریه کن؟

من مادرم مطمئنا بیشتر از شما از اشک توی چشم پسرم ناراحت میشم 

من هییییچ توضیح مذهبی تاحالا برای پسرم ندادم مگر این که خودش سوال کنه 

من قبل از مادر شدنم بالای صد جلد کتاب خوندم 

نمیام هیییچ وقت به خاطر چیزی گریه شو در بیارم یا اجباری کنم 

گریه ی پسرم خودمم حتی دلیلشو نمی‌دونم ولی واقعاااا افتخار کردم بهش نه به خاطر گریه اش بلکه به خاطر ذات پاکش

عزیزم گریه از روی زجر بوده؟ یا من گفتم بهش گریه کن؟ من مادرم مطمئنا بیشتر از شما از اشک توی چشم پس ...

من گفتم شما زورش کردید گریه کنه ؟ 

من گفتم دلم برای پسرت سوخت؟ 

کسی منکر اعتقاد به امام زمان نیست ولی وقتی یه بچه گریه می‌کنه میگه امام زمان چرا نمیاد ریشه داره خانم شما بالغ بر هزار تا کتاب هم خونده باشی باید متوجه بشی که این چه ضعفی از کودک رو می‌رسونه تو کدوم کتابی گفته شده که گریه کردن کودک نشانه پاکیشه همه بچه ها پاک و معصوم ان همشون فرقی هم نداره الآنم لطفا کشش ندید چون مجبور میشم گزارش بزنم 

یعنی خدا هوای اون بچه ای که برای امام زمان گریه می‌کنه داره ولی برای کودک دیگه نه این چه استدلالی هس ...

نه عزیزم خدا بین هیییچ بنده ای تبعیض قائل نیست 

بحث تاپیک منم این نیست 

من خودمم دلیل گریه پسرمو نفهمیدم ولی حسرت دل پاکشو خوردم مطمئن باش من اون لحظه ارومش کردم و براش توضیح دادم  نداشتم اذیت سه 

ولی برای خودم یه تلنگر شد 

منظورم از زدن تاپیک هم همین بود