2777
2789
عنوان

سلام فرمانده 😍😍😍😍😍😍😍 مخالف ها تشریف نیارید لطفااا🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 3553 بازدید | 71 پست
چطور؟

اخه چرا باید گریه بکنه نمیدونم چند سالشه ولی واقعا اگر زیر ۷ باشه ظلم بزرگی در حقش شده گریه واسه اینکه امام زمان بیاد؟ دعا کردن و حذف زدن با امام زمان براش کافی نبود گریه اخه؟

کدوم؟

بیشتر بعد از ظهرها پخش میشه  بچه ها پرچم دستشونه  ندیدی؟

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه اون.. منم عاشقشم

خیلی قشنگه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
اخه چرا باید گریه بکنه نمیدونم چند سالشه ولی واقعا اگر زیر ۷ باشه ظلم بزرگی در حقش شده گریه واسه این ...

بکن معامله ای و این دل شکسته بخر ؛

که با شکستگی ارزد به صدهزار درست!😉

نگران نباشید ، خدا هواشو داره (خیلی بیشتر از بچه ای که در اون زمان میخنده!)

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
خدا حفظش کنه برات حتما خیلی راجب این مسایل برای بچت توضیح میدی❤️ بچه های من واقعا چیزی از این چیزا ...

نه اتفاقا عزیزمخیلییی مذهبی نیستم ولی ارادت دارم به حضرت هر موقع دعای فرج و سلامتی آقا پخش میشه حتمااااا بلند میشیم و سلام میدم پسرم هم چند وقته زودتر از من بلند میشه چیزی براش توضیح ندادم مگر سوال کنه ولی ذات بچه ها پاکه ناخودآگاه سمت خوبی کشیده میشن

بهش بگو آقاجون خودش دوست داشت بره پیش خدا.

اخه آقاجونش قبل فوتش میگفت میخوام ببرمتون مدرسه میخوام عروس شدنتو ببینم و این چیزا بعد یهو فوت شد گفت مگه نمیخواست منو ببره مدرسه قرار بود برام النگو بخره مادرشوهرم النگو خرید داد بهش گفت اقاجون داده گفت ن اون گفت باهم میریم میخریم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
بکن معامله ای و این دل شکسته بخر ؛ که با شکستگی ارزد به صدهزار درست!😉 نگران نباشید ، خدا هواشو دا ...

یعنی خدا هوای اون بچه ای که برای امام زمان گریه می‌کنه داره ولی برای کودک دیگه نه این چه استدلالی هست آخه من  مخالف امام زمان نیستم ولی این نو رفتار کودک عواقب داره  

بیشتر بعد از ظهرها پخش میشه  بچه ها پرچم دستشونه  ندیدی؟

ایران خاک دلیران رو میگید؟

یه کلیپ بود چند تا پسر بچه پرچم به دست میدویدن

اون رو به خاطر دارم

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
اهمیت نده عزیزم

راستش خیلی ناراحت شدم