2777
2789
عنوان

می‌خوام نامزدیمو بهم بزنم

408 بازدید | 29 پست

دخترا نظر بدین من ۳ماهه نامزد کردم 

ماه اول دعوامون شد چون پدرم گفته بود جاده خطرناکه زودتر بیایین اون عصبی شد و دعوا شد با منو فوووووش میداد بم که اجیت ج ن د س بابات بیشعوره تو خرابی 

بم گفت وسایلازو جم کن ببرم خلاصه بخشیدمش دیشب سر یه چی ازش ناراحت شدم گفتم بزا بچذرم باز زنگ بزنم بهش دیدم جا من اون قیافه گرفته و باز شروع کرد ب اینکه تو از شوخی من ناراحت میشی تو دستمالیت میکنن چیزی نمیگی (چون شوهر خواهرم شوخی بام کرده بود )گفت از حیوون کمتری 

دیگه نمیتونم تحمل کنم با خودم میگم فردا پدرمو در میاره کسی ک ماه اول اینکارو کرد

همون ماه اول باید تمومش میکردی،،این نامزدت مریضه و دیونه اس

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی ادب 😐😐😐

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
همون ماه اول باید تمومش میکردی،،این نامزدت مریضه و دیونه اس

اره ولی گفتم شاید بعد پشیمون شدم بزار فرصت بدم بعداز ۱ماه و نیم باز دیشب گفت تو دوس داری بات ور برن 

آخه اینم حرفه

این کیه دیگه؟ از پشت کوه میان خواستگاری؟ رد کن بره بددهن توهمیو

بخدا شوکه شدم اصن میگم شاید معتادم باشه عصر می‌خوام همه چیو جم کنم بش بدم بره کسی ک به خواهرم فوش ناموسی میده فردا ذلیل زیر دستش میشم

بخدا شوکه شدم اصن میگم شاید معتادم باشه عصر می‌خوام همه چیو جم کنم بش بدم بره کسی ک به خواهرم فوش نا ...

بگو جد و آبادت خرابن مرتیکه الدنگ!!!

خواهش میکنم جدا بشو.

این دیوونت میکنه.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
بگو جد و آبادت خرابن مرتیکه الدنگ!!! خواهش میکنم جدا بشو. این دیوونت میکنه.

قسم خوردم جدا شم بار اول قد یه دنیا گریه کردم که باهاش خاطره دارم بام رابطه داره و آبروم می‌ره 

این بار میگم نه جهنم ک رابطه داشتیم ب درک ک مردم حرف بزنن 

قسم خوردم جدا شم بار اول قد یه دنیا گریه کردم که باهاش خاطره دارم بام رابطه داره و آبروم می‌ره  ...

از لحاظ شرعی و قانونی کار اشتباهی نکردی که رابطه داشتی عزیزم.

واسه یه رابطه خودتو یه عمر بدبخت نکن گلم.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
اگه ارامش خودت و خانواده ات برات مهمه اصلا شک نکن بهم بزن

ماهی یه بار پیش میاد ک چنان چرتی میزنه انگار وزنه اویزونه به چشماش میگه از خستگیه ولی خب هیچکی از خستگی اینجوری نمیشه حتی اگه از بیخوابی بمیری.یا تا صب بیداره

از لحاظ شرعی و قانونی کار اشتباهی نکردی که رابطه داشتی عزیزم. واسه یه رابطه خودتو یه عمر بدبخت نکن ...

عقد نیستیم نامزدیم ولی بازم به خاطر این چیزا خودمو بدبخت نمیکنم