2777
2789
عنوان

می‌خوام نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 29 پست
عقد نیستیم نامزدیم ولی بازم به خاطر این چیزا خودمو بدبخت نمیکنم 

باشه عزیزم.بهترین تصمیم رو گرفتی.

کسی اگه بخوادت واسش مهم نیست که رابطه داشتی قبلا یا نه؟

مهم ذات آدم هاست.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
خودتو نجات بده

اجیمم وقتی نامزد بود شوهرش دست بزن داشت دهنش ول بود هر چی خانوادم گفتن جدا نشد می‌گفت آبروم حرف مردم حالا ۱۲سال میگذره جیگرش خونه غیر خیانتاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم.بهترین تصمیم رو گرفتی. کسی اگه بخوادت واسش مهم نیست که رابطه داشتی قبلا یا نه؟ مهم ذات ...

انقدر باهاش خوب بودم قد یه مادر ک‌میگفت باورم نمیشه تو مال منی ولی لیاقت نداره

انقدر باهاش خوب بودم قد یه مادر ک‌میگفت باورم نمیشه تو مال منی ولی لیاقت نداره

شما دلت پاکه عزیزم.

اون بی لیاقت و نامرد بوده.

فقط کوتاه نیا و قوی باشو جدا بشو.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
شما دلت پاکه عزیزم. اون بی لیاقت و نامرد بوده. فقط کوتاه نیا و قوی باشو جدا بشو.

نه تصمیم خودمو گرفتم بهش گفته بودم توهینت تکرار شه میرم از زندگیت 

دعوا اولی می‌گفت که خوردم نامزد کردم بات شما شاخی نیستین در صورتی ک خانوادم رو سر گذاشته بودنش 

چقدر هم زبون دراز و بی ادبه!!!!!!!!!

مامانم یکم درکش پایینه بار دومی ک دیدش چیزا خصوصیمونو بهش گفت گفتم ماما نمیگفتی بهش این نامزدمو فردا میزنم ب چشم 

آخرشم تو دعوا گفت واسه همین با مادرت اوکی نیستی چون کند و گوهاتونو میزیره رو دایره

نه تصمیم خودمو گرفتم بهش گفته بودم توهینت تکرار شه میرم از زندگیت  دعوا اولی می‌گفت که خوردم ن ...

عزیزم چیکار کردی جدا شدی از اون دیوونه؟؟

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
عزیزم چیکار کردی جدا شدی از اون دیوونه؟؟

کاری نکردم بحث شد و بهم حرف بد زد واسه بار سوم و همون شب گفتم دیگه منو نمیبینی وسایل و جم کردم پدرش سعی کرد اشتیمون بده ولی من تصمیم گرفته بودم

کاری نکردم بحث شد و بهم حرف بد زد واسه بار سوم و همون شب گفتم دیگه منو نمیبینی وسایل و جم کردم پدرش ...

بهترین کار دنیا رو کردی

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89