2777
2789

چرا کاربریم ترکید من ک داشتم میگفتم دارن اشتباه میکنن چرا اینجوری کردین برگردونین کاربریم رو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ترکیدم بدونه دلیل😶تازه من اصلا تو تاپیکای گرونی و اینا نمیرم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
اخه جالب اینه من داشتم اون خانم رو توجیح میکردم ک اینجوری نیست😔

باز واسه شما دلیل داشته من از کاربریم خارج شدم دیگه نتونستم وارد بسم زده تعلیق شده

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
باز واسه شما دلیل داشته من از کاربریم خارج شدم دیگه نتونستم وارد بسم زده تعلیق شده

دقیقا منم اینجوری شد رفتم نهار بخورم اومدم دیدم تعلیق شده خیلی ناراحت شدم چون ب نا حق بوده😔

دقیقا منم اینجوری شد رفتم نهار بخورم اومدم دیدم تعلیق شده خیلی ناراحت شدم چون ب نا حق بوده😔

من کلی هم پیگیری کردم کسی پاسخگو نبود کاربری من مال پنج سال پیش بود پیشکسوت بودم😁