2777
2789

سلام.من هرکاری تونستم انجام دادم از لحاظ مالی مستقل بشم یا به عبارتی شاغل بشم،اما همش به بن بست می رسم،

نامه نوشتم به خدا،استخدامی شرکت کردم،دنبال مشاغل ازاد رفتم ولی هیچ ....

راهکار یا دعایی دارید کمکم کنید

ضمنا پدر ومادرم ازم راضین ودعای خیرشون بدرقه ی راهمه.....

من می تونم با توکل به توخداجون  

من ۴۰ روز، روزی ۱۰۰۰ تا صلوات فرستادم برای شغل

نباید بینش وقفه بیفته

اگه یه روز یادت بره باید از اول بخونی

۱۰۰۰ تا رو هم تو یه تایم خاص و پشت سر هم بدون حرف زدن باشه

ولی ردخور نداره

ز شوخی بپرهیز ای باخِرَد، که شوخی تو را آبرو می‌بَرَد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چه کارهایی انجام دادی؟ 

کار پاره وقت ،ترجمه،تایپ،دنبال پرورش زالو وتاسیس مدرسه که صاحب سرمایه یک هو منصرف شد ،اکثر استخدامی ها شرکت کرده وهفت  یا هشت ماه خوندم وکارنامه سبز شدم ولی درنهایت رد شدم،دنبال حق التدریسی رفتم ،فقط کار توی فضای مجازی رو نرفتم چون شوهرم اجازه نمی ده.

من ۴۰ روز، روزی ۱۰۰۰ تا صلوات فرستادم برای شغل نباید بینش وقفه بیفته اگه یه روز یادت بره باید از ا ...

عزیزم تقدیم به کی؟فقط به نیت کار

کار پاره وقت ،ترجمه،تایپ،دنبال پرورش زالو وتاسیس مدرسه که صاحب سرمایه یک هو منصرف شد ،اکثر استخدامی ...

هیچ کدوم اینا که گفتی توش پول نیست فقط همون اخری که انجام دادی رو امتحان کن اون ارزش ادامه دادن و تلاش رو داره. 

هیچ کدوم اینا که گفتی توش پول نیست فقط همون اخری که انجام دادی رو امتحان کن اون ارزش ادامه دادن و تل ...

ببخشید قصد فضولی ندارم ،ولی شما کارمندین؟

کار پاره وقت ،ترجمه،تایپ،دنبال پرورش زالو وتاسیس مدرسه که صاحب سرمایه یک هو منصرف شد ،اکثر استخدامی ...

یاد خودم افتادم

تحقیق و پروژه دانشجویی و تدریس کنکور رو هم بهش اضافه کن🤪

ز شوخی بپرهیز ای باخِرَد، که شوخی تو را آبرو می‌بَرَد