2777
2789
عنوان

به نظرتون دیر نمیشه؟

376 بازدید | 52 پست

سلام دوستان ببینید من 21 سالمه هنوز موفق نشدم برم دانشگاه چون پزشکی میخوام اون 3 تا کنکور قبلیم که کلا درس نخوندم ولی امسال در حدی خوندم که میتونم پرستاری بیارم به نظرتون بمونم برای سال بعد زشت نمیشه که تو دانشگاه بچه ها همه 4 سال از من کوچیک تر باشن؟ به نظرتون بمونم یا برم امسال؟ خیلی فکرم درگیره دارم دیوونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا انگیزه داری و میتونی پزشکی قبول بشی برو والا بچسب ب همون پرستاری 

چرا بد باشه دختر عموم ۲۸ سالگی رفت دانشگاه رشته ی پرستاری

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

توی دانشگاه اکثر همکلاسی ها از شما کوچیکتر خواهندبود اما یه تعدادی هم هستن که همسن یا بزرگتر از شمان

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
متاهل بودن؟ مدرک شون چی بود مجدد کنکور دادن احسنت👏

نه اونموقع باهم ازدواج نکرده بودیم سال بعدش هم رو دیدیم و دوست شدیم بعد ازدواج کردیم

لیسانس پرستاری داشت آزمون لیسانس به پزشکی شرکت کرد