2777
2789
عنوان

خانم هایی که تو اینستا پیج دارین بیاین اینجا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 73 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا🥰 الانم اومدم اینجابگم دیدم خودتون زودترپرسیدین

عزیزم 😍 اون دخترهای ناز بچه های خودتونن؟ 😘

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

خواهرم دوتاپیج داره  بکیش هنریه ویکیشم داستان وشعر ورمان های خودش.اگه میشه فالوشون کتید .دایرک ...

چشم عزیزم حتما. ولی الان اینستا بودم دایرکت نداشتم از طرف شما 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چشم عزیزم حتما  پیج منم کاریه شما هم حمایت کن 😅😘

ممنون گلم 😘 پیجتون چیه شما؟ چون از دیشب تا حالا همش فالورا دارن اضافه میشن نمی دونم کدوم هستین 😅

ممنون گلم 😘 پیجتون چیه شما؟ چون از دیشب تا حالا همش فالورا دارن اضافه میشن نمی دونم کدوم هستین 😅

من فالو کردم لایک کردم کامنتم گذاشتم واست 

پتو و کالای خواب دارم عزیزم 

عکس بچه پروفایلمه 

من فالو کردم لایک کردم کامنتم گذاشتم واست  پتو و کالای خواب دارم عزیزم  عکس بچه پروفایلم ...

عزیزم چه پیج قشنگی دارین خودتون اینا رو مستقیما وارد میکنید؟ الان پیجی که فالو و لایک کردم پیج شما هست دیگه درسته؟ 

بله جنس ها وارداتین همگی  قربونت برم نظر لطفته قشنگم  بله پیج من بود 💛💛

چه عالی 😍 کاش قبل جهیزیه خریدنم پیجتون رو دیده بودم 😅 البته الانم پول دستم بیاد حتما لازم دارم رو تختی 😍عزیزی گلم. ان شاالله کارتون پر برکت و پر رونق باشه 🤲❤️

امیدوارم کسب و کار تون پر رونق باشه 💛

مرسی گلم همچنین 🤲💕

چه عالی 😍 کاش قبل جهیزیه خریدنم پیجتون رو دیده بودم 😅 البته الانم پول دستم بیاد حتما لازم دارم رو ...

قربونت برم

نمیدونی اوایل چقددددد میومدم اینجا تاپیک میزدم تازه عروس ها که دارید تکمیل میکنین جهیزیه تونو ....

هیشکی نبود 🥺🥲🤣🤣🤣🤣 

انقد اذیت شدم بخدا ولی امیدم رو از دست ندادم

پیج کاری سخته خیلی 

قربونت برم نمیدونی اوایل چقددددد میومدم اینجا تاپیک میزدم تازه عروس ها که دارید تکمیل میکنین جهیزیه ...

عزیزم راست میگی درکت می کنم 🥺😂 الان فروشتون خوب شده؟ چند وقته پیج زدین؟ من میدونی خودم دغدغه ی مالی ندارم فقط دوست دارم از خانم هایی که دارن تو اون کارگاه کار می کنن و بعضیاشون خودسرپرست یا سرپرست خانوار هم هستن حمایت بشه تا کارمون رو پیشرفت بدیم و افراد بیشتری رو به کار بگیریم 

عزیزم راست میگی درکت می کنم 🥺😂 الان فروشتون خوب شده؟ چند وقته پیج زدین؟ من میدونی خودم دغدغه ی مال ...

اخیییی 🥺🥺💛💛 چه دل مهربون 💋🌹 حتما پیجت رو معرفی میکنم به دوستام‌

فروشم بد نیست شکر خدا باید بیشتر رسیدگی کنم 

۶ ماه میشه