2777
2789
عنوان

خانم هایی که تو اینستا پیج دارین بیاین اینجا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 73 پست
مرسی مهربونم چقدر شما ماهی آخه 😍😘🌺 شکایتم از قاضی به جایی نرسید ولی دادخواست کم کردن ملاقات به نت ...

وای  این که عالیه انشاالله همین  بشه و ملاقات کم بشه انشاالللِه  🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

این کاربری متعلق به دونفر است .

عزیزم  خودت  ماهی و خانم که منو خوب میبینید اینقدر شخصیت و ادب و شعورت بالاست و اثبات شدست که به  هم صحبتی و دوستی با خواهر گلی مثل شما افتخار میکنم 🙏🙏🙏😘😘😘😘😘

این کاربری متعلق به دونفر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  خودت  ماهی و خانم که منو خوب میبینید اینقدر شخصیت و ادب و شعورت بالاست و اثبات شدست ...

مرسی گلم خیلی لطف دارین بهم.منو همیشه شرمنده ی محبت هاتون میکنید 💕 منم باعث افتخار و خوشحالیمه که یه دوست مهربون مثل شما پیدا کردم که مثل خواهر برام دلسوزی میکنه 😘 خدا حفظتون کنه عزیزم 🤲🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مرسی مهربونم چقدر شما ماهی آخه 😍😘🌺 شکایتم از قاضی به جایی نرسید ولی دادخواست کم کردن ملاقات به نت ...

وای عزیزم خدا را هزار مرتبه شکر .اینقدر خوشحال شدم که نگو.یه هفته بردن بچه شیرخوار خیلی بی انصافی بود اصلا یه ذره فکر اذیت شدن بچه نیست اون باباش.خیلی خوبه که در در حضور تو باشه ملاقات چون دیگه هیچ نوع اذیتی هم ممکن نیست بتونه بکنه بچه را.خدا را شکر انشاالله روز به روز شادتر و خوشبخت تر باشین.برا منم دعا کن گلم

از کارهای هنری بقیه ام داخل پیجتون میذارید؟؟

از کارهای هنری خانم های کارگاهمون میذارم عزیزم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

وای عزیزم خدا را هزار مرتبه شکر .اینقدر خوشحال شدم که نگو.یه هفته بردن بچه شیرخوار خیلی بی انصافی بو ...

ممنون. عزیزی گلم 💕 بله واقعا دیگه سکوت جایز نبود هرکاری از دستم برمیومده تا حالا برای بچم انجام دادم و خدارو شکر میکنم که خدا بالاخره جواب دل شکسته ی منو داره میده 🥰ممنونم عزیزم ان شاالله بهترین مصلحت ها براتون پیش بیاد. چشم حتما. اگه لایق باشم 

@نی_نی_یار_3

خیلی ممنونم ازتون. خیلی رسیدگیتون عالیه 🌺🙏🌺

من وسط زندگیه کسی نرفتم این شما کنه هایین که دست از سر اقایون برنمیددارین،تو ام عرضه میداشتی زندگیتو نگه میداشتی.حالا هی منتظر بمون دوباره برگرده بهت😏چیزی که بالا اوردن دوباره نمیخورن که😏

کنه نباش😏کنه ها جاشون مشخصه:آشغالدونییی😏
من وسط زندگیه کسی نرفتم این شما کنه هایین که دست از سر اقایون برنمیددارین،تو ام عرضه میداشتی زندگیتو ...

نه دیگه تو زندگی خراب کنی که وسط زندگی زن و شوهر بچه دار آوار شدی و کنه و افت شدی تو زندگیشون. برو خودتو درست و درمان کن. اونا پدر و مادرن تو آوار زندگیشون شدی و زندگی اون بچه هم خراب کردی پس بهتره فضولی زندگی دیگرانو نکنی. من دلم نخواست اون موقع التماس اون آدم رو کنم چون مثل تو برای شوهر له له نمی زدم حالا هم منتظر هیچ خری نیستم برو به خرابکاری هات برس هه 😏

من وسط زندگیه کسی نرفتم این شما کنه هایین که دست از سر اقایون برنمیددارین،تو ام عرضه میداشتی زندگیتو ...

بعدشم زندگی با شوهر خیانتکار افتخار نداره برو ببین کجا زندگی خراب کردی که الان اینجور شده زندگیت