2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگا دوتا خواهرش با مادرشون.  خیلی مهربون بودن. شیرینی آوردن. بعد سن و تحصیلات و بچه چندمم رو پ ...

ای جانم😍امیدوارم همون قدر که اونا پسندیدن شماهم خوشتون اومده باشه،،،عاقبت به خیر انشاءالله🙌

پس اقا داماد نظرتو میدونس  میدونی دیروز دقیقا همین موقع بود که یادت بود میگفتم الان داره اماده ...

نه.... تلپاتی شد برا همین ذوق مرگم... ممنونم که یادم بودی... کللللی درگیر خونمون بودم. دست تنها سخت بود ولی خداروشکر رسیدم به کارام

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
ای جانم😍امیدوارم همون قدر که اونا پسندیدن شماهم خوشتون اومده باشه،،،عاقبت به خیر انشاءالله🙌

مرررررسیییی.... اره خوب بودن بنده های خدا... اصلا زیاد صحب نکردن بد نگام نکردن چشم و ابرو بالا ننداختن.... همش لبخند داشتن

خوش اندام بودی حتمل خوشگلم هستی خوشگلترم شدی از صبحم تو ذهنم بودی

الهی چقد شما مهربونین....خدا هزززااااار تا اتفاق خوب انشاالله امروز براتون بفرسته😍😍😍😍😍

خیلی خیلی مبارکه من دارم اینجا ذوق میکنم به مرور گوشتی هم میشی

ن بابا همینجوری خوبم.... مادرا قدیمی الخصوص مادر پسرا دختر گوشتی میخان. ولی من دوس دارم لاغر چابک باشم😬خودمم خییییلی ذوق دارم

پس مبارکه😍😍😍😍حتما برای مناسبتای بعدی بی خبرمون نذاری

بنویسم واقعا؟ بچها خیلی انرژی دادن ولی خب بودن کسایی هم که دوست نداشتن.... میترسم 😅