2777
2789

بچه که بودم فکر میکردم ۳۰ ساله ها خیلی بزرگ ان، تا ۳۰ سالگی خیلی راه بود، ۳۰ سالگی خیلی بعید و دور بود

۳۰ ساله شدم اونم با چه تجربیات سنگین و سختی که هرکدومش واسه از پا افتادن یه زن کافی بود

هنوزم فکر میکنم ما دهه هفتادیا ۲۰ سالمونه ۳۰ ساله شدن واسمون خیلی زود و دردناک بود

چیو تو ۳۰ سالگی تجربه کردی که فکر میکنی تجربه سنگینیه و به درد بقیه میخوره؟

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال رو سال تحول مینامم اتفاقات عجیبی برام افتادن و خداروشکر زندگیم به مسیر خوبی میخواد هدایت بشه 

یه اتفاق عجیب تر هم ممکنه برام رقم بخوره که همیشه آرزوشو داشتم ولی ریسکه لطفا برام دعا کنید

دلم برای بچه گیام و اون دوچرخه آبیم و نون هایی که با بابام میرفتم میخریدم یه ذره شده وای اون بوی نون ها ای خدا شیشه شیرهای تو جعبه و زرورق های روش ای خداااااا کاش اون لحظه ها برمی‌گشت فقط یه ثانیه اون روزها رو زندگی کنم بابام دست رو گونه هام بکشه بگه هر چی قاقالی لی میخوای بردار 😭😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 

مرده شور بزرگ شدن رو ببره