2777
2789
راااااستیییییی.... شیرینیمم زرد آوردن برام

واااااااای🤣🤣🤣🤣😍😍😍😍

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

چی پوشیدی عزیزم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راااااستیییییی.... شیرینیمم زرد آوردن برام

مبارکا باشهه

چی پوشیدی عکسشو بذاد

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
همون زرد آستین طرحدار با شال هم رنگش. یه کمربند چرم مشکی و ساپورت مشکی 

ایول

مبارکا باشهه چی پوشیدی عکسشو بذاد

لباس زرد آستین طرحدار با شال هم رنگش با ساپورت مشکی دور کمرمم رو لباس یه کمربند چرم مشکی 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
لباس زرد آستین طرحدار با شال هم رنگش با ساپورت مشکی دور کمرمم رو لباس یه کمربند چرم مشکی 

مبارکه ان شاءالله که خوشبخت ترین باشید😍😍😍😍

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
😍😍😍😍😍بسلامتی،یکم ازشون بگو ببینم کیااومدن ؟چی پوشیدی؟پڋیراییت چی شد؟

نگا دوتا خواهرش با مادرشون. 

خیلی مهربون بودن. شیرینی آوردن. بعد سن و تحصیلات و بچه چندمم رو پرسیدن و بعد گفتن چادر و شالتم در بیار و بعد رفتن خبر رسید کلللی پسندیدن گفتن چه دختر ساده و سنتی بود خوش برخورد بود.... استایلمو دوتا خواهرا پسندیدن مامانه گفته دوس داشتم گوشتی تر باشه 😅😅

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕