2777
2789

مادرم خار پاشنه داره هر دکتری میره میگه هر ۳ ماه بیا تزریق کن کف پات بنده خدا خیلی درد داره فقط زمانی که آمپول میزنه تا یک هفته خوبه اما بعدش درد داره خیلی آمپول های کورتون میزنن خیلی هم عوارض داره درمان طب سنتی کسی میدونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو غذاش زنجبیل بریزه زیاد .مثلا رو برنجش همش زنجبیل بریزه جوری که تند بشه.کف پاشو رو شیشه نوشابه حرکت بده خودش بشینه رو مبل وپاشو فشار بده رو شیشه نوشابه.کف پاهایش هم نمد قدیمی یه تیکه یا پشم گوسفندی بزاره وتو خونه دمپایی طبی باشه و کفش طبی برابیرون

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

امپوله خیلی بده مامان من زد تا چند روز حالش بد بود

گوش کوب تراپی کنه بزنه داخل نت خیلی خوبه یا ی چیز داغ کتید مالش بدین کف پاشون اگر اضافه وزن دارن رژیم بگیرن درد خار پاشنه فصل های سرد خیلی زیاد تره مادر بزرگم نمک هست بهش میگن نمک گاو  میزد خوب بود

ارتش تک نفره خودت باش✌

چسب مخصوص داره بگیر

گوجه فرنگی چند شب موقع خواب ببند به پاش تا صبح بمونه

سیرترشی ۷ساله پیدا کن مثل گوجه له کن ببند به پاش تاصبح

سیر تازه هم خوبه اما ۷ساله بهتره

خودم دوتا داشتم کف پام بااین روشها ریشه کن شد

البته اگه استخوانی باشه نیاز به جراحی داره.

خدا سلامتی بده به مامان گلت🌺

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
براش خریدیم پاشنه دار هستش نمیتونه راه بره با اونا

پاشنه نداره که لژه.....

یه سوراخ وسطش داره دیگه 

من برا مامانم چند سال پیش خریدم استفاده کرد خوب شد 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

اسی ما طایفتا داشتیم 

بره طب سنتی خرما با یه روغتی قاطی میکنه بهش میده تا یه ماه ببنده بهش شبا فقط خوب میشه 

میدونی بخاطر سردی بدن خاری از جنس کلسیم رسوب میکنه تو پاشنه پا فقط با گرمیجات از بین میره 

اگه با روغن های گیاهی طبع گرم ماساژش بده و حوراب بپوشه فک کنم خوب شه 

من خودم با خرما که گفتم خوب شدم البته طب سنتی برام درست کرد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
چسب مخصوص داره بگیر گوجه فرنگی چند شب موقع خواب ببند به پاش تا صبح بمونه سیرترشی ۷ساله پیدا کن مثل ...

شما خار پاشنه داشتی یا میخچه آخه با سیر و گوجه خارپاشنه خوب میشه مگه  ..... دست گلتون درد نکنه بابت راهنمایی ها تون