2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه...

97 بازدید | 15 پست

۳۰ هفتمه به شدت بی اشتهام همش حالت تهوع و سوزش معده دارم 

چند روزه شکم درد و کمردرد شدید دارم همرا بی حالی طبیعیه؟

چیکار کنم اشتهام بره بالا غذا خوردنم افتضاحه

منم هفته ۲۲هستم بی اشتهام کلا تو این مدت ی کیلو اضافه کردم 

من کاهش وزن دارم نمیدونم چرا اینجوریم بارداری اولم خوش اشتها بودم الان خیلی کم غذا میخورم سونو ۱۸ هفته گفت بچت خیلی ضعیف و ریزس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مگه وزنش چقد بود تو سونوی ۱۸

۲۰۰ گرم و خورده ایی بود حتی دکتر سونو تعجب کرد گفت بچه اولته گفتم نه گفت خیلی ضعیف و ریزس 

بچه اولم ۲کیلو و۸۰۰ گرم بدنیا اومد اما نگران این کوچولوم حس میکنم خیلی کوچیکه چون کلا شکم ندارم همه مسخرم میکنن

عه مگه وزنش چقد بود تو سونوی ۱۸

۲۰۰ گرم و خورده ایی بود حتی دکتر سونو تعجب کرد گفت بچه اولته گفتم نه گفت خیلی ضعیف و ریزس 

بچه اولم ۲کیلو و۸۰۰ گرم بدنیا اومد اما نگران این کوچولوم حس میکنم خیلی کوچیکه چون کلا شکم ندارم همه مسخرم میکنن.

۲۰۰ گرم و خورده ایی بود حتی دکتر سونو تعجب کرد گفت بچه اولته گفتم نه گفت خیلی ضعیف و ریزس  بچه ...

نی نی من ۲۲۵بود منم استرس دارم نکنه ریز باشه 

نی نی شما جنسیتش چیه ؟؟

نی نی من ۲۲۵بود منم استرس دارم نکنه ریز باشه  نی نی شما جنسیتش چیه ؟؟

پسره 

ولی ۲۱ هفتم بود رفتم گفت وزن بچت مال ۱۸ هفتگیه 

نی نی تو دخمله؟عااااشق دخترم ولی خواست خدا بود دوتا پسر داد

پسره  ولی ۲۱ هفتم بود رفتم گفت وزن بچت مال ۱۸ هفتگیه  نی نی تو دخمله؟عااااشق دخترم ولی خ ...

نه نی نی منم پسره منم مثل شما این مادر دو پسر شدم 

سر پسر اولم ۱۵کیلو  وزن اضافه کردم ولی سر این نمیدونم چرا اینجور شدم