2777
2789

خواهرشوهرم از خیلی وقت پیش پسر داییش  رو میخواست . برای رسیدن بهش با خواهر بزرگش دوست خیلی صمیمی شد با اینکه با هیچ دختر دیگه ای تو فامیل اصلا حرف نمیزد و خودشو خیلی میگرفت . 

تا اینکه پسردایی میره یه شهر دور برای کار . بعد چند وقت خواهرشوهرم از طریق دختر داییش فهمید که تو محل کارش  با یکی دوس شده و برای ازدواج میخوادش . برادرشوهرمم فکر کنید کارشو ول کرد رفت تو همون کارخونه ای که اون بود کار کنه تو شهر دور . 

بعد با نقشه قبلی میره با همون دختره دوست میشه و مدارک جمع میکنه میبره نشون پسرداییش میده که  این دختری که میخوای با منم دوست شده !

پسردایی هم خیلی حالش داغون میشه و چون قصد ازدواجم داشت به همون خواهرش میسپاره براش یه دختره خوب پیدا کنه. خواهرش هم خواهرشوهرمو بهش معرفی میکنه البته از قبل به خواهرش گفته بود که برادرشو میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه از این داداش فداکارا☹️☹️

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چه کارش بد بوده به دختر مردم تهمت زده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اوه اوه چه برنامه ریزن اینا 

خیلی خطرناکن پس 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

چه خانواده پیگیری 

چقدر داداشه خواهر رو دوست داشته که رفته پی دل خواهرش 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

چقدر هول پسررررر

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»