2777
2789
عنوان

تلاش خواهرشوهرم برای رسیدن به پسر داییش

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 92 پست
تهمت نبوده دوست شده دختره به همه پا میده

آره فهمیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ درهم برهم شد 

اسمش روشه خواهرشوهرررر 

ولی زندگیشون مثل رمانه دقیقا 

اگ ی روز اقا پسره حقیقتو بفهمه چی 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
مبارکه سیاست به این میگن  خوب تور کرده والا  نیایید بگید حق اون دحتره رو خورده چون تگه ...

سیاست نیست ب هر حال نیت پسره خیر نبوده 

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"

عشق یه طرفه😐💔پسر دایش اگه دوسش داشت همون اول میومد سمتش نه از فرط فراموشی شکست عشقیش بیاد سمتش ...خواهرشوهرتون فکر میکنه برد کرده

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

الان خواهر شوهرت در چه وضعی هست ازدواج کرده ؟ نامزد ؟یا خواستگار کدوووووم؟

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃
بخدا یه شوهر کردن اینقدر ارزش نداره که واسش نقشه بکشی

والا بخدا😂😂😂😂

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

حالا اگه یه پسر واسه یه دختر اینطور تلاش کنه کلی جذاب به نظر میرسه

ولی چون برعکسه حرکتشو چیپ میدونین؟؟؟

من که خوشم اومد از خواهرشوهر اسی 

شیرمادرش حلالش تا پسردایی رو مال خودش نکنه بیخیال نمیشه😁😁😁