2777
2789
عنوان

لعنت به ‌پر بازدید نی نی سایت😑

257 بازدید | 14 پست

من رو از زندگی متنفر کرده

از ازدواج

از قوم همسر 

شدم آدم بدبین😑

کاش هیچوقت واردپر بازدید سایت نمیشدم 

آخه من همش ۲۰ سالمه این همه تنفر از کجا میاد 

بعضی تبادل نظر ها خیلی حال آدمو خوب میکنه اما بعضی جاهاش اصلا.....

🤍

دقیقا منم به همینجا رسیدم 

از وقتی اومدم نی نی سایت 

از ازدواج بدم میاد 

فکرمیکنم شوهر یه آدم عوضیه که قراره بیاد زندگیمو به گند بکشه 

خانواده شوهرم قوم الظالمین 

البته نکته خوب هم زیاد داشته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کاربریتو پاک کن

آخه خودم وقتی تبادل نظر میکنم یا مشورت مفید میخوام 

یا درباره کنکور و...اینا رو من تاثیر میذاره حالم خوب میشه 

اما جاری حسود

مادرشوهر...

خیانت 

هرروز اینا رو میبینم از زندگی مشترک متنفر شدم

🤍

ولی من اینجور فکر نمی‌کنم 

من میگم باید با طرف آشنایی کامل داشته باشی و تو انتخاب همسر زندگی دقت کنی 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

دقیقا منم به همینجا رسیدم  از وقتی اومدم نی نی سایت  از ازدواج بدم میاد  فکرمیکنم ...

دقیقا 

به همه کس مشکوکم 

هرکس زندگی خوبی دارا با خودم میگم داره نقش بازی میکنه

قوم ظالمینن خانواده همسرش

شوعرش خیانت کارع

🤍
خوشی هاشونو نمیان بگن که  کوچیکترین دعوا و بحثشونو جار میزنن بعد شبش میرن بغل شوهر لاو میترکو ...

واقعا 

اینجا روی واقعی زندگیا هست کسی کسی رو نمیشناسه😑

آره دقیقا😂

🤍

همه جا بد و خوب هست. 

زندگی همینه. 

فقط آدم باید با تصمیما و رفتاراش و عملکردش زندگی رو بهتر کنه. 

همه خیانتکار نیستن. 

همه قوم شوهرشون بد نیست. 

اما ازونطرف همه هم خوب نیستن. 

زندگیه دیگه چه میشه کرد. 

نی نی سایت خیلی بدبینی و حس بد پمپاژ میکنه به آدم. 

دقیقا فکرکنم واسه اینکه طرف مثلا راضیه یا خوشحاله نمیاد بگه اوناییم که میگن همه میپرن بهش 

فقط ناراحتی و غم غصه هاشونو میارن اینجا

دقیقا فکرکنم واسه اینکه طرف مثلا راضیه یا خوشحاله نمیاد بگه اوناییم که میگن همه میپرن بهش  فقط ...

هر پلتفرمی یه خصلتی داره شما اینستا رو ببین همه شیک و پیک و در حال گردش و کافه و... با افکتهای دلبر... آرایش‌های غلیظ و موهای درست کرده، بعد همینا رو تو تیک تاک ببین... همه موها گوجه بهم ریخته بالاسر، لباسای تو خونه ای، شوخیهای دوزاری، بعد نی نی سایت رو ببین همه ناله میزنن،خیلیا دنبال دعا هستن یا خیلیا میگن مادرشوهرم کج نشست پس منظورش اینه... همینا تو توییتر روشن فکر ترینن... میگن آدما رو قضاوت نکنیم و... خلاصه هرجایی اون بعد از زندگیشون رو نشون میدن که روال هست... اینجا روال اینه از بدبختیات بگی... مثلا اینجا رسم نیست بگی رفتیم با شوهرم بیرون خوش گذشت میگن خب که چی ولی رسمه که بگی رفتیم بیرون کوفتم شد. ولی ممکنه از همین بیرون رفتنتون توی اینستا عکس بزاری. برعکسه. اونجا عکس شیک و شاد میزاری نمیگی دعوا با همسر و خیانت اون، همین الان یهویی!