2777
2789
عنوان

وحشت کردممم از پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام کنکور بدم ۴۰ روز دیگه مونده

خیلی اشتباه میکنی الان تو این زمان داری در مورد رشته تحقیق میکنی الان وقت جمع بندیه درساته 

غیر از پرستاری کلی رشته ی خوب هست علوم ازمایشگاهی اپتومتری

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
خیلی اشتباه میکنی الان تو این زمان داری در مورد رشته تحقیق میکنی الان وقت جمع بندیه درساته  غی ...

آخه من خیلی ام دیر شروع کردم ، چونکه داشتم طلاق میگرفتم و کلا تو شرایط سختی درس خوندم ، پزشکی میخواستم ولی دیگ توقعم اومد رو پرستاری ، بخاطر زودتر به درامد رسیدنش...

بابا اینا خودشون از دور یه چی میگن. پرستار که نیستن. من مامانم پرستاره، 8 ساعت در روز شیفته، مثل بقیه کارمندا در روز فقط 8 ساعت باید کار کنه.کارایی مثل سرم زدن و آمپول زدن و... رو بهیار انجام میده، شما میشینی تو ایستگاه پرستاری، اصلا هم کار زیاد سختی نیست اونجور که شلوغش میکنن نیس. با 20 سال کار هم بازنشسته میشن ولی همون حقوق 30 روز در ماه رو میگیرن. دیگه بهتر ازین؟ 

میخوام کنکور بدم ۴۰ روز دیگه مونده

پر قدرت درستو بخون و به هدفت ک شب و روزت با فک کردن بهش گذشته برس و ب حرف دیگران گوش نده

من ی اعتقادی دارم ک آدم تو هر جایگاهی باید بهترین خودش باشه و تو هر جایگاهی میتونه پیشرفت کنه فقط باید دیوونه وار عاشق هدفش باشه

پرستاری کار سختیه اما ن واسه کسی ک عاشقشه

من خالم پرستاره بضی وقتا میرم بیمارستانشون ی خانمی هست خیلیییی پر انرژیه همه بعد شیفت له و لوردن این میگه میخنده ی بار بش گفتم شما چجوری انقد همیشه سرحالین خسته نمیشین گفت من عاشق کارمم وقتی میتونم ب مریضا کمک کنم عشق میکنم خسته میشم اما چون عاشق کارمم خستگیشم برام شیرینه

پس به انرژیای منفیه دورت توجه نکن

ب اینا باشه پزشکی مزخرفه همه چی مزخرفه

وقتی یکی نمیتونه ب ی هدفی برسه یا نمیتونه تو اون جایگاه عالی عمل کنه و میبینه خیلی بهتر از خودش وجود داره شروع میکنه ب بد گفتن و بی ارزش کردن اون رشته اون کار پس این وسط تو باید عاقل باشی🤍😁

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
آخه من خیلی ام دیر شروع کردم ، چونکه داشتم طلاق میگرفتم و کلا تو شرایط سختی درس خوندم ، پزشکی میخواس ...

فرهنگیانم خوبه اگه میخوای زود به در امد برسی از همون دانشجویی حقوق داری

اینا به خاطر استرس و نا امیدیته بعد میری یه چیزایی میخونی ناامید ترشی تمرکزت رو بذار رو درست الان بعد که کنکور دادی در مورد رشته ات فکر کن

خودشم شما الان حواشیو بزار کنار و تمرکزت فقط و فقط رو درست باشه با این چیزا تایمتو از دست نده شما درگیر اینایی بقیه نشستن دارن درس میخونن

بعد کنکور تا اومدن نتایج تایم کافی داری راجب رشته ها تحقیق کنی و ببینی کدومو میخای

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
میگن از پا میوفتی وقت سر خاروندن نداری ، همه بهت بی احترامی میکنن درامدش ناچیزه ، روحیت داغون میشه

میخوان روحیت رو خراب کنن خیلی عالی و شیرینه ایشالا که قبول شدی میفهمی چی میگم

🍁😍
ممنونم عزیزدلم که زحمت کشیدی برام انقدر تایپ کردی 💓 مرسی ازت

خواهش میکنم مهربونم

انشاالله موفق بشی و به هدفت برسی🤍💫

فرهنگیان نصف پرستاری حقوق داره اصلا نمی ارزه آدم 30 سال عمرشو واسش بذاره

من  یکی ازخاله هام ماماست اون یکی معلمه

اون خالم که ماماست خیلی در امدش زیاده ولی زیاد خونه نیست باید شیفت بره 

اونیم که معلمه بیشتر خونست و راحت تره از نظر فشار کاری ولی درامدش کمه

باید دید اولویت ادما چیه