2777
2789
عنوان

وحشت کردممم از پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری عالیه  من چندتا دوست پرستار داشتم پرانرژی ومهربون ونترس  بعدهم حقوقت عالی میشه خ ...

واقعا ؟؟؟ یجوریه ک حس میکنم پرستارا واقعا رباتن و هیچ دلخوشی ای ندارن ، یجوری برام تاریک شده اصلا

میگن خیلی سخت و طاقت فرساس و آدمو داغون میکنه

نه بابا

داداشو زن داداشم پرستارن دختر خاله م همینطور

داداشم دو شیفت کار میکنه ولی زن داداشم نه ی شیفت کار میکنه و خیلی وقتا آفه البته بچه شونو عملا مامانم بزرگ کرده..تو بچه داری باید کسی هواتو داشته باشه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

چی خوندی مگه؟! 

فقط یکم سخته کارش البته به بخشی ک کار میکنی هم بستگی داره

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

من چن تا پرستار دیدم حرف میزدن میگفتن دیگ بخاطر شب بیداری ریزش مو داریم و ابروهاشم ریخته بود 

و میگف مجبوره بره پول بده بکارن

میگف همش باید ارایش کنیم و قیافه خستمونو پنهان کنیم

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

هر شغلی سختیایی داره دیگه...

این ملتی که من تو سایت دیدم حتی پزشکی رو هم بد میدونن!

حکایت همون حکایته که میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه مگیه پیف پیف بو میده!😄

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
نه بابا داداشو زن داداشم پرستارن دختر خاله م همینطور داداشم دو شیفت کار میکنه ولی زن داداشم نه ی ش ...

من که مجردم ، البته جدا شدم ، حداقل تا ۷_۸ سال دیگه هم قصد ازدواج ندارم ، راستش بیشترم بخاطر مستقل شدن از خانوادمه

جاریتون راضیه ؟ به زندگیش میتونه برسه ؟

بله راضی هست چندسال دیگه هم بازنشست میشه،بچه هم داره،هم به زندگیش میرسه هم به کارش،شیفتش هم اکثراروزهست،وضع مالیش هم خیلی خوبه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
میگن از پا میوفتی وقت سر خاروندن نداری ، همه بهت بی احترامی میکنن درامدش ناچیزه ، روحیت داغون میشه

😐😐😐💔

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
من که مجردم ، البته جدا شدم ، حداقل تا ۷_۸ سال دیگه هم قصد ازدواج ندارم ، راستش بیشترم بخاطر مستقل ش ...

شک نکن گلم اصلا..هر پرستاری میبینم راضیه

زن داداشم سالها بخش دیالیز بوده بیشتر سر و کارش با دستگاه بود تا خون و خونریزی و بخیه و جراحی و....

الانم ای سی یو عه بازم راضیه خیلی

داداسم اورژانسه خب دروغ چرا سخته یکم اورژانس فک کنم از سخت تریناش باشه 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185