2777
2789
عنوان

وحشت کردممم از پرستاری

1419 بازدید | 45 پست

دیشب چنتا سرچ زدم راجب پرستاری تو نی نی سایت وحشت کردم ازین حجم منفور بودن و بد گفتن راجبش

چن ماهه دارم واقعا زحمت میکشم درس میخونم روزی حداقل ده ساعت ، حس خوبی به پرستاری داشتم

الان هنوز نخوابیدم از دیشب

تهوع و سردرد شدید دارم ، حس میکنم تا الان هرچی تلاش کردم پوچ بوده....

توروخدا اگ پرستار اینجا هست بیاد یکم کمکم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمایی ک من میشناسم به تموم مشاغل گیر میدن

ی روز پرستار

ی روز معلم

ی روز کارمند

اصلا مهم نیست !

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

هرکی بد گفت بد گفت نمیخواد ک با ایت حجم از بد گویی نسبت بهش بد بیت شی رویاته برو سراغش خیلیاهم دیدم خوب بوده دو ماه اخرو بخون ک پزشکو از رتبه ۱۰۰۰۰۰ جدا میکنه 

غیر ممکن زمان میبره ...

تو هدفت رو بخاطر حرف  بقیه تغییر نده!

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

یعنی چی؟اینهمه پرستار موفق 

همه ارزوشونه پرستار باشن

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

😐منفور نیست که

پرستار خوش اخلاق و خوب کم شده کلا همینجوریه بانکم میری انگار دعوا دارن باهات 🤷🏻‍♀️ کلا ملت به خاطر شرایط زندگی بی اعصاب شدن

من پرستار مهربون خیلی دیدم مخصوصا تو بخش زنان چه ماما چه پرستارای خوب زیادن شما پرستار شو از اون مهربوناش باش

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

آینده ات روبه حرف چندتاکاربرگره زدی؟؟بی خیال درست روادامه بده پرستاری شغل خوبیه،جاری من ۲۰ساله پرستاره

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،