2777
2789
عنوان

سرماخوردگی و مهمونی

205 بازدید | 18 پست

سلام خانوم گلا خوبین خوشین

پسرم سرماخورده دوروزه و خودمم امروز یه کم علائم دارم

و مهمونی هم خونه مامانم دعوتیم از چند روز پیش برا امشب شام دعوت کرده اقوامو

حالا من گفتم نمیتونم بیام ناراحت شده قهر کرده

چکار کنم آخه نمیشه برم بقیه رو مریض کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره قهر کنن

شما برید پس فردا که مریض بشن پیش همه غر میزنن که آره فلانی عقلش نمیرسه وقتی مریضه نیاد مهمونی ما رو هم بیچاره کردن😐

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه بی حال نیستی وشدید نیست برو ولی خودت مراعات  کن مثلا روببوسی نکن وبگو کمی سرماخوردم‌مادرت هم گناه داره ‌وبچه هم اگه بهترشده ببرش ولی مواظب باش  تواین فصل همه درگیرند 

من نمی‌دونم این مامانا کی می‌خوان یاد بگیرن بخاطر مهموناشون اعصاب مارو خورد نکنن

مامان من مدام مهمون داشت هر سری من باید میرفتم شوهرمم اگر نمیومد ناراحتی دلخوری بعدش ما دعوامون میشدبا شوهرم

بابا مگه من مهمون دارم تومیای مامان،منم دیگه هر مهمونی داشتن نرفتم ول کن بابا 

اگه بی حال نیستی وشدید نیست برو ولی خودت مراعات کن مثلا روببوسی نکن وبگو کمی سرماخوردم‌مادرت هم گنا ...

هنوز اولشه خب فقط گلو درد و بدن درد دارم

اونجام ۴ ۵ تا بچه هستن غیر دوتا بچه من

نمیدونم واقعا چکار کنم