2777
2789
عنوان

ینی میشه یه روزی تاپیک بزنم..........

226 بازدید | 36 پست

ارزو دارم بعد امتحانات خرداد چهارصدو دو تاپیک بزنم بگم دخترم نفر اول شد 

شما دوست دارین به چه ارزویی برسین و براش تاپیک بزنید.........بگید همتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام تو ذوقت بزنم

ولی نفر اولی چه فایده ای داره

اگه واقعی خوشبختی و خوشحالی بچتو میخوای بهش فشار نیار در کنار درس بچه باید تفریح کنه نفس بکشه 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه دار بشم....

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
از همین الان کمالگرا بار نیارید بچه رو نفر دومم بشه خوبه به خدا😕

۱۶سالتونه باردارین؟

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
دخترت هر چیزی که میخواد میشه ، شما برا خودت ارزو کن ، بچه بیچاره میخواد بچگی کنه

من سختی زیاد کشیدم 

بچه بودم مدرسه نمونه بودیم مامانمون باهامون درس کار نمیکرد بر عکس بقیه دانش اموزا که ماماناشون خیلی باهاشون کار میکردن 

ما تا ابتدایی بودیم خیلی ضعیف بودیم و خجالتی و ...

طوری که یاداوریش برام سخته ولی دخترم تا الان بر عکس من بوده خوش حال و کلی تو مهدشون رفیق داشت و تمیز و منظم 

مگه چندمه دختر گلت ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نمیگم بده من در هر صورت دوستش دارم ولی قبول کنید همه مادرا دوست دارن بچشون بهترین و خوش حال ترین باش ...

اوهوم 

ولی خوشحالیشو وابسته به این چیزا نکنید:)

منم یه بچه ام که از وقتی کوچیک بودن همینو بهم میگفتن اگه میخوای خوشحال بشی باید همیشه اول باشی و من تازه فهمیدم بدون قید و شرط هم میشه خوضحال بود 

همین که روح آدم در آرامش باشه خودش همه چیزه 

بچتونو طوری بار بیارید که از لحظه به لحظه اش لذت ببره و از پیشرفتاش خوشحال بشه نه صرفا هر دفعه بیست گرفتنش

بهترین نسخه خودت باش🤞