2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چشمم ب زندگی کسی نیست 

از بچگی  اینجورم ینی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

از اونجایی که همه فکر میکنن حالم خیلی خوبه ولی از درون هر روز دارم تحلیل میرم میفهمم که از ظاهر زندگی کسی نمیشه قضاوت کرد ، ایشالا روزای خوب برا توهم اتفاق بیوفته با فکر به این چیزا فقط آرامش خودتو از دست میدی براشون خوشحال باش

کورد💪

رفت و آمد رو کلا قطع میکنم که دیدن خوشبختی شون منو آزار نده، به خدا توکل میکنم ولی سعی میکنم خودم ،خودمو نجات بدم با تلاش و کار و نهایتا طلاق اگر شوهرم خوب نباشه و شروع یه زندگی مستقل،حتی شده اون زندگی صبح ها کار و شبا استراحت تو یه پانسیون باشه 

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

از رو ظاهر زندگی کسی رو نمیشه قضاوت کرد واقعا

من یه دختر عمو دارم که تو مجردیش خیلی آزاد بود و خیلی خوش بود خونه پدرش ولی من نه محدود بودم بیشتر

ازدواج کردم با خانواده شوهرم زندگی میکنم بالا

ولی اون بعد از یه عالمه دوست پسر داشتن با یه پولدارش ازدواج کرد مامانم همش مقایسش میکرد با من و میگفت ببین چ بختی داره چ خونه زندگی داره از تو بهتره 

حالا شنیدم کلی مشکلات داره و شوهرشو با یه دختر پیدا کرده میخواد جدا شه متاسفانه

من میگم ظاهر زندگی رو با باطنش قضاوت نکن

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤