2777
2789
عنوان

اندر احوالات همین لحظه

299 بازدید | 18 پست

و حالا من کنار او نشسته‌ام، دستانم روی دست‌های سرد و لرزانش، و حس می‌کنم وضعیتم با او یکی شده. روزگاری من شوق و شور زندگی را به همه یاد می‌دادم، می‌گفتم زندگی جریان دارد و دل را به لحظه‌های کوچک خوش بسپار. و او روزگاری دل‌ها را سبک می‌کرد و لبخندها را زنده نگه می‌داشت.

اما حالا…... هر دو ما رنگ و شور گذشته را از دست داده‌ایم. او بیمار است، و من نگهبانش. و من که همیشه به دیگران یاد می‌دادم زندگی را بچشند، خودم شوق گذشته را ندارم. وقتی دستم در دست اوست و نگاهش می‌کنم، یادم می‌آید:(بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر دیدی‌ که‌ چگونه‌ گور بهرام‌ گرفت)...انگار حال ما هم همین است؛ هرچه داشتیم و دل بسته‌ایم، گذشت و حالا تنها باید با هم بایستیم و شعله‌ی کوچکی از زندگی را نگه داریم.

گاهی حس می‌کنم هنوز می‌توان در سکوت خانه و کنار هم، زندگی را حتی برای لحظه‌ای حس کرد؛ حتی وقتی همه چیز تغییر کرده و آن شور گذشته کم‌رنگ شده است. با این حال، همان شعله‌ی کوچک امید هنوز در دل می‌درخشد، و شاید همین برای ادامه دادن کافی باشد.

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که مریضی رو به ف*ال نیک میگیریم

میگفت الهی تب کنم پرستارم تو باشی

گویا جناب همسرم به آرزوش رسید

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

منم از صبح توی بیمارستان منتظرم داداشم به دنیا بیاد♥️

الهی که هم‌ به سلامت به دنیا بیاد🥰

چرا اینقدر رسمی نوشتی 😶

گاهی اوقات اینجوری بیشتر میپسندم

دفعه بعد ار اندر احوالاتم کمی خودمونی تر می‌گم😁

عزیزم نگف هست گفت دارن میگن حالاهرجی ک بود خانوادشم ادمای درستی نبودن ک به همه گفتن دخترماسالم بوده شماهاکشتین باکتک وزور ولی وقتی میرن تو بیمارستان مدارکشو میارن چندین بار بخاطر تومورو مشکلات ک توسرش داشته عمل شده بوده ادمای اینجودی کلازندا نمیمونن اگرم باشن ناقص میشن یامعلول برا راه رفتن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

عزیزم نگف هست گفت دارن میگن حالاهرجی ک بود خانوادشم ادمای درستی نبودن ک به همه گفتن دخترماسالم بوده ...

درسته اشتباه متوجه شدم🥰

ماشا توکه نگفتی کدوم کاربر دیوانس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ماشا توکه نگفتی کدوم کاربر دیوانس

خداروشکر نی نی یار تازه تعلیقش کرد

کاربر pouya68