2777
2789

توی زندگیم خیلی سختی کشیدم از پدر معتاد تا برادر معتاد تا به سن الآنم یه روز آرامش نداشتم تو زندگیم ولی با همه ی اینا سعی کردیم دوباره خانواده شیم دوباره همه کنار هم باشیم بابام بعد ۱۶ سال برگشت برادرم برگشت یکسال خوب بود کنار هم بودیم ۲۲ روز پیش برادرم خوابید دیگه بیدار نشد ... حس میکنم ظرفیتم پر شده واقعاً دلم میخواد بمیرم همه چی تموم شه

🙂

این برادرم که مرد کلی عذابمون داده بود من کارم به روانپزشک کشیده بود دیگه ازش متنفر بودم اما الان از نبودش خوشحال نیستم درونم داره میسوزه من همیشه امید داشتم یه روز خوب میشه اما خوب نشد هیچوقت

🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 😔😔😔

خدا صبر بده 

منم واقعا حس میکنم از درون مردم 

مرده متحرک شدم 🖤😔

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

یکی از فامیلامون خانم تقریبا جوونی بود 

سرطان گرفت همه اب شدنش رو میدیدن و داغون شده بود 

فوت شد سه سال پیش 

یه دختر ۲۷ ساله داره که مجرده انقدر غصه خورد و گریه کرد

شوهره خانمه هم کلی غصه خورد و افسردگی گرفته بود فقط سیگار میکشید 

امروز باباعه هم مرد🤦🏼‍♀️

دختره چی میشه حالا؟

تنها 🥴

قلبم هزار تیکه شده هر روز که از خواب پامیشم عین یه جنازه ای ام که داره خودشو اینور اونور می‌بره انگار یه جایی از بدنم زخم شده هرروز دارم درد میکشم گاهی حتی گریه ام نمیاد فقط می‌خوام تموم شه این غما برای قلبم خیلی زیاده 

🙂
یکی از فامیلامون خانم تقریبا جوونی بود  سرطان گرفت همه اب شدنش رو میدیدن و داغون شده بود  ...

تک فرزندی همینش بده دیگه.خب این دختر الان اگر خواهر برادر داشت پشتش گرمتر بود الان چی تک و‌تنها تووی دنیای پلشت

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
تک فرزندی همینش بده دیگه.خب این دختر الان اگر خواهر برادر داشت پشتش گرمتر بود الان چی تک و‌تنها تووی ...

یه برادر داره اما اون همسر داره زندگی جدا داره 

این خیلی گناه داشت کاش لاقل ازدواج کرده بود الان تنهاس😢🥺

سکته کرد  ۳۵ سالش بود

ای بابا چقد سکته جوونا زیاد شده.همسایه قدیمی ما هم دو تا پسرش رو در عرض چهل روز همینطوری با ایست قلبی از دست داد. دو‌روز بود چهلم یکی رو داده بودن اون یکی ایست قلبی کرد واقعا دنیای بدیه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
ای بابا چقد سکته جوونا زیاد شده.همسایه قدیمی ما هم دو تا پسرش رو در عرض چهل روز همینطوری با ایست قلب ...

مردن بخشی از زندگیه ماها نمیتونیم قبولش کنیم چون با قصه ی عادت سرو کله میزنیم . . .