2777
2789
قشنگن مرسی بابت پیشنهادتون😍 خودمم پریسا😀

خوشبختم عزیزم من سمانه ام..قشنگ باهم ست میشین دیگه..انشالله خدا به زودی دخترامون رو خواهر بکنه بگردیم دنبال اسم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیلین دقت‌کنید خیلی خوش اواس

دوستم دخنرش آیلین...نی نی دومش یک ماهه دنیا اومد گذاشت ماهلین.....آیلین و ماهلین😍

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

من اسم خودمو خیلی دوست دارم

چون زمان تولدم تک بوده 

برای همینم دوست داشتم اسم دخترام هم خاص باشه

خودم گلسا و دخترام آنیسا و آندیا...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
دوستم دخنرش آیلین...نی نی دومش یک ماهه دنیا اومد گذاشت ماهلین.....آیلین و ماهلین😍

خیلی قشننگه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اسم مذهبی خوبه اما تربیت مذهبی مهم تر هست اگر کسی دین دار نیست به نظرم اسم مذهبی نداره بهتره مثلا طرف اسم بچه اش فاطمه زهرا گذاشته بعد می‌فرسته کلاس رقص و آواز و ساز تا رقاص و خواننده بشه .

نگه داشتن حرمت اسم هم خیلی مهم هست .اسم مذهبی یعنی پیوند زدن فرزند با یک معنویت بالا .خدای نکرده طوری نشه که وجود اون بچه معنویت رو زیر سوال ببره