2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کژال

اسم منه🤩🤩🤩

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
بنظرتون اسم پسر کدومش بهتره  کیسان  رادوین  آراد

کیسان معنی اش چیه؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

اسم خودم

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه
اسم دختر من مانلی هست هر کس میشنوه میگه چقدر قشنگ و باکلاسه.حتی یک مورد هم نشنیدم خوششون نیاد

مانلی خیلی قشنگه خدا دخترت رو حفظ کنه 

پرستش😍 خاص ترینه بین همه اینا

من یکی از دوستام اسمش اینه و فامیلش آزادمنش 

معدل دختره هم همیشه ۲۰

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
برا شوخی گفتم وگرنه نمیذارم اسمایی ک گفتبن خیلی خاص بودن خودمم انتخاب کردما وایسا بگم نظر بدین برکه ...

برکه خیلی قشنگه اسم دختر سام درخشانی هست فکر کنم

دختردار بشم اسمشو میذارم ائل آی😍ینی ماه ایل شنیده بودین این اسمو؟

اسم ترکیه

خیلیم تلفظش سخته

خوندنش به لاتین هم مشکله

کلا خود ترک زبانها این اسمو زیاد نمیزارن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
خداحفظشون کنه رستاواقعا قشنگ کاش میذاشتن خاص بمونه همه مثل ستایش برداشتن ای اسمو 

من موقعی که سریال ستایش برای اولین بار پخش میشد پسرم رو باردار بودم یه روز داشتم تلفنی با داداشم حرف می زدم و بهش می گفتم اسم بهم پیشنهاد بده یه مشتری تو مغازه اش بود به داداشم گفت به خواهرت بگو اسم بچه اش رو ستایش بذاره داداشم گفت بچه اش پسره دختر نیست گفت چه اشکال داره پسر هم باشه بذاره ستایش😄😄