2777
2789
اسمت فاطیماس اونوقت اونو بزاری فاطمه؟ 😁 نمیگم بده خیلیم قشنگه ولی میدونی خیلییییی شده🤦🏻‍♀️ فار ...

برا شوخی گفتم وگرنه نمیذارم اسمایی ک گفتبن خیلی خاص بودن خودمم انتخاب کردما وایسا بگم نظر بدین

برکه. آرام ساتین دلارز بهسا و.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی 🥀

دوستان عزیز لطف میکنید واسه قبولی منم یه حمد مهمونم کنین ممنونتون میشم🌹 اگه خوندین لایک کنین مررررررسی⚘⚘⚘⚘⚘

😍😍😍❤❤❤

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟  

سلین دوس داشتم

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
برا شوخی گفتم وگرنه نمیذارم اسمایی ک گفتبن خیلی خاص بودن خودمم انتخاب کردما وایسا بگم نظر بدین برکه ...

میدونم فداتشم شوخی میکنم

میدونی فاطیما و فریماه خیلی ب هم میاد

ساتین قشنگه

ساتین با ستین فرق دارن؟ من ستین شنیدم

سارن هم قشنگه

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
اسم دختر منم رستا همه فکر میکنن از فیلم تقلید کردم درحالی که اصلا ندیدم نمیدونمم موضوعش چیه از اینتر ...

خداحفظشون کنه رستاواقعا قشنگ کاش میذاشتن خاص بمونه همه مثل ستایش برداشتن ای اسمو 

ماهورا

اسم دخترمه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

رز 

یاس 

نلا 

نلی 

دلا

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸