2777
2789
من وکیل مدافع بقیه نیستم ی حرف منطقی میزنم دیگه قبول کردنش با خودته و ب شعور خودت بستگی داره

اتفاقا شعور شما همونجا معلوم شد که گفتید ب تو ربطی ندارند در صورتیکه میتونستید محترمانه تر صحبت کنید 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم اسم برکه رو دوست دارم

من صبح یه تاپیک گفتم برکه قشنگه..خوش آهنگه.

یکی اومد گفت معنی بدی داره..میگم چیه معنیش؟؟

میگه آبی ک راکد هست..میگم برکه خودش مشخصه چیه..دیگه کسی نمیاد معنیش کنه و بگه آب راکدددد...

بعدشم برکه تو نظر من مکان زیبایی هست مثل تو کتاب داستانا.اخرم حرف خودشو زد ک نه برکه ینی آبی ک راکده و قشنگ نیست😆😑

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

دلای، لاوین، آنیل

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
ساقی خییییلی ب دلم میشینه و دوس دارم این اسمو! دختر دار بشم اسمش حتما ساقیِ

ساقی آخه ناجوره. مثل ساقی مواد و.... لااقل بگید ساغر

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
راحیل  اگه وقتی دخترم میخواست بدنیا بیاد میفهمیدم اسمشو میزاشتم راحیل

من همه راحیل ها رو همون راحله آپدیت شده میبینم

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
اتفاقا شعور شما همونجا معلوم شد که گفتید ب تو ربطی ندارند در صورتیکه میتونستید محترمانه تر صحبت کنید ...

بسه دیگه.اشتباه از شما بود ک حرفتو رو یکی ریپلای کردی.بعدش ک دیدی واسش سوء تفاهم شد و اونجوری جوابتو داد باید معذرت خواهی میکردی و تموم میشد.چرا کش میدی الان؟!

الان میخوای جواب همه رم بدی تا اخرش،بترکه.حیفه تاپیک

بدرد بخوریه.بس کن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
پرند

اگر میدونستی چه محله داغونی تو تهرانه هیچ وقت بهش فکر هم نمی کردی

سَلوا

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧